19 Şubat 2010 Cuma

KAYBOLDUM

Bu aralar yoğunluk, yorgunluk, uykusuzluk derken hiç vaktim olmadı bloğa girmeye ama hep aklımda.
O kadar yoğunum ki, 5 gün önce yaptığım frenchi tırnağımdan yeni sildim!! Siz düşünün artık! O 5 günde 3 kez banyo yaptım, o ojelerin hali ne oldu, ama yine de öyle gittim işe..


Bir yandan erkek arkadaşımın annesi rahatsız, doktor kanserden bile şüphelenmiş, tahliller yapılıyor, 15 gün sonra belli olacakmış. Dün öğrendik. Çok düşük bir ihtimalle kanserden şüphelendim demiş, ama sonuçta insanı panikletmeye yetiyor, uykusuz 15 gün bizi bekliyor şimdi. Annesine mi üzülsem, sevgilimin üzülmesine mi üzülsem bilemedim. Çok moralim bozuluyor onun üzgün sesini duyunca, aşkım üzülme şeklinde saçma sapan bir cümle söylemekten ve beklemekten başka bir çaremiz yok. Umarım korkulan şey çıkmaz. Anneciğim diyebileceğim kadar sevdiğim o insana birşey olmasına ve sevgilimin üzülmesine dayanamam, mahvolurum. Dua ediyorum ve iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum.




Yeni Avon siparişlerim elime geçer yarın, bu sefer de farklı şeyler aldım, yorumlayacağım mutlaka.
Anew fondöten, kapatıcı, kirpik besleyici serumu olan rimel, ahududulu dudak balmı...Anew serisi bence çok güzel bir seri. Hatta Avon'un en başarılı serisi diyebilirim.


Bir de yarın kendimde güç kuvvet bulursam diyete başlıyorum. Resmen tosbağa oldum bu aralar, işyerinde hep beraber yemeyi seven bir takım oluşturduk, herkes çeşit çeşit bisküvi, çikolata, kurabiye bilimum saçma sapan şey getiriyor ve tüm öğleden sonrayı bilgisayar başında çay ve tıkınmakla geçiriyoruz. Kendimi resmen ağır hissetmeye başladım. Bu yüzden de çok mutsuzum, ama bu aralar keyfim yerinde olmadığından diyete girecek gücü de bulamıyorum kendimde.


Bu arada birkaç hafta önce bloğa yarın diyete giriyorum yazmıştım, unutun onu:) olmadı öyle birşey , ya da 3 gün falan sürmüştür :)


Odam hayatımda hiç olmadığı kadar dağınık şu anda. Nefes alınmayacak kadar!


Ben kaçtım, kremlenme, oje sürmek, fön çekmek gibi  yaklaşık 1 haftadır yapamadığım şeyler yapacağım!




İyi geceler :)

7 Şubat 2010 Pazar

FİMO HAMURU İSTİYORUUUM

Ne zamandır aklımda olan fimo hamurunu artık alacağım diye karar verdim, internetten araştırdım bugün.
Fiyatları bence biraz pahalı, 4,5-6 tl arası değişiyor, küçücük bir paket, tek renk de alamayacağıma göre, en az 5-6 renk için bir 35-40 lirayı gözden çıkaracağım. Ama olsun, çok heveslendim.

Küçüklüğümde o kadar çok hamur oynadım ki anlatamam..hatta utanarak söylüyorum , liseye giderken bile hamurla oynardım  ::() çok severim hamuru, onunla uğraşırken kendimi kaybediyorum, herşeyi unutuyorum. El işlerinde becerikliyimdir de, oldukça güzel şeyler çıkarırım ortaya.

Şimdi de fimo dan, dondurmalı, kurabiyeli, meyveli kolyeler küpeler yapayım diye heves ettim. İçimde karşı konulmaz bir heyecan var :)

Araştırırken okuduklarım beni biraz tereddüte düşürdü. Fırında pişirirken zehirli duman çıktığını, bu fırının sadece bu iş için kullanılması gerektiği gibi şeyler okudum.. Eğer böyle birşey varsa hiç girişmeyeyim bu işe bir de eve yeni bir fırın almaya niyetim yok çünkü, annem de paralar zaten beni evde zehirli duman çıkarsa falan..


Aranızda fimo ile uğraşmış olanlar var mı? Bu okuduklarım doğru mu, ya da doğruysa da, pişirmeden yapamaz mıyım bu istediğim takıları? Ay ne olur bana akıl verin, hevesim gelmişken alayım da kafamı dağıtayım istiyorum..

Yorumlarınızla beni aydınlatmanızı rica ediyorum :()

FLORMAR

Aşağıda, flormar ın internet alışveriş sitesinde yeni gördüğüm duyurusu var.. Altında da bir sürü blog adresi vardı. Çok hoşuma gitti doğrusu, gerçi son zamanlarda flormarın yaptığı hemen hemen herşeyi beğeniyorum. Ve bir Türk markası olarak kendini bu kadar geliştirmiş olmasından gurur duyuyorum açıkçası.

Zaten bir ara vakit bulsam, elimdeki flormar ürünlerini tanıtmak istiyordum..Gerçekten bir çoğundan çok memnunum ve tekrar tekrar aldığım ürünler.

Bu arada geçen sene flormarın sitesine üye olmuştum ve bana hediye olarak plates bandı göndermişti.

Sitesinden hiç alışveriş etmedim ama edebilirim çünkü sunduğu imkanlar güzel. Hem 30 TL üzerine kargo ücreti yok hem de taksit imkanı var.


Flormar ürünlerini hiç kullanmamış olan varsa, en azından farlarından başlayıp, kalitesini görmeliler bence ::)



Blogger&Flormar İşbirliği

Siz bloggerlardan gelen yoğun talep ve ilgi için çok teşekkür ederiz.Siz değerli blog sahiplerinin belirtmiş oldukları güzel yorumlar neticesinde markamız adını daha çok kişiye duyurdu  ve ürünlerimiz hakkında bilgi sahibi olmayan birçok kişi sizlerin yapmış oldukları yorumlar neticesinde markamızla tanışma fırsatını yakaladılar.

Şimdi sizlerden www.e-flormar.com  sitesini bloglarınızda duyurmanızı ve online alışveriş sitemiz üzerinden sizler aracılığı ile alışveriş yapan kişilerin, birçok avantaj ve indirimden faydalanma fırsatını yakalayacaklarını duyurmanızı rica ediyoruz.

Sizin bloglarınız aracılığı ile satış sitemiz üzerinden minimum 30TL tutarında alışveriş yapan ilk 30 kişiye supershine serimizden 3 ürünü hediye ediyoruz.Bu ürünlerimiz; supershine oje,supershine ruj ve superhsine lipgloss olacaktır üstelik renklerine de blogglarınız aracılığı ile bu fırsattan faydalanmak isteyen okuyucularınız karar verecek.Sizlerden sadece bu duyuruyu bloglarınızda yapmanızı istiyor olacağız.

ARABA ALMALI MIYIM?

Bu aralar kafayı çok kötü araba almaya-almamaya takmış durumdayım..
hatta bugün gidip bakacağız babamla, ikinci el bir araba düşünüyorum, parasının yarısı annemler tarafından finanse edilecek, geri kalan yarısı, benim tarafımdan kredi çekilerek, her ay açlıktan ölmek pahasına da olsa kredi taksitleri ödenerek alınacak.. Belki de benzin koyacak param bile olmayacak. ühühüh :() anında dramatiğe bağlarım böyle.

Aklıma en yatan araba Hyundai Getz oldu ilk başta, hem fiyatlarının uygunluğu hem de kullanımı rahat olması sebebiyle. Bu arabayla direksiyon dersi almıştım, çok rahattı kullanması ..ama açık konuşayım arabadan anlamam ben, hangisinin tipini beğenirsem onu severim yani..eğer anlayan, bilen varsa yorum bırakarak bana fikir verirse sevinirim. (Aman öle pahalıya kaçmayın fikir verirken:() )

Bir tarafım Bubble saçmalama, etin ne budun  ne , neyine senin araba, kredi, taksit.. diyor.. Bir yanım da ki sanırım bu yanım şeytani yanım oluyor, amaan al ödersin çalışıyorsun, gençliğin var :P şeklinde saçmalıyor.
Neyse, belki  bugün gidip fiyatları görünce gerçeklerle yüzleşip, daha sağlıklı bir karar verebilirim.

Evet bugün trafik canavarı olma yolunda ilk adımlarımı atabilirim!!!