13 Temmuz 2010 Salı

DDF BLEMISH MINIMIZING MASK

Ölmedim, yaşıyorum halen:)

Ay çok özledim bloguma yazı yazmayı, onu da geçtim, internette gezinmeyi özledim. Blog okumayı özledim..Boş boş oturmayı da özledim. Bu aralar çok yoğunum sanırım. Bir de hastalıktan başımı kaldıramadım, halen farenjitimle savaşıyorum. Bademciklerim isyanda.
Neyse..

DDF Blemish Minimizing Mask tanıtayım da, benim gibi cilt bakım manyaklarına belki bir yararı olur ucundan. Gerçi yararlı bilgiler verebileceğimden emin değilim :/

Lekeleri azalttığı iddia edilen kükürtlü bir maske bu. Ancak DDF Sulfur Mask ile karıştırmayın. Onda %9 oranında kükürt var sanırım. Bu başka bir maske, ancak içindeki sülfür oranı belirtilmemiş,  daha az herhalde..

Kil maskesi aslında. Kil, mentol, kükürt ve başka bitki özleri var. Kısacası yağlı - problemli ciltler için bir maske işte.

Kavanozda katı gibi görünse de, sürünce ince bir yapısı var, açık yeşil-sarı gibi rengi, sarılığı kükürt veriyor herhalde. Sürdükten hemen sonra kurumaya başlıyor, yüzünüzde kaskatı kesilmiyor ince olduğundan. Cildi yakmıyor ancak mentol gözleri yakabiliyor azıcık, ama hemen geçiyor.

Üzerinde, 3-5 dakika bekletin yazıyor, zaten 3 dakikadan önce kuruyor. Ben 5-10 dakika bekletiyorum. Yıkaması kolay, hemen akıyor ciltten, kalıntı bırakmıyor, çok kolay arınıyor. En güzeli de, yıkadıktan sonra çok fazla bir kuruma- gerilme yaratmıyor. Ama azıcık kükürt kokusu çıkıyor suyla birleşince:)

Aldığımdan beri 3-4 kez kullandım bu yüzden yararı oldu mu bilemiyorum, düzenli kullanmaya çalışacağım. Bu arada, yaklaşık 1,5 ay önce falan çilekten indirimdeyken aldım, 25 TL ye. Şu anda fiyatı 50 TL civarında sanırım, Türkiye'de bu ürün var mı bilmiyorum.