24 Ağustos 2010 Salı

Ya gerçekten bu kadar uzaklaşmış olamam modadan  efendim, son giyim trendlerinden falan. Ama herşeyin bir sınırı var. Cık cık ...


Bir takım salaklar görüyorum bu ara, mini eteğin altına beyaz mus çorap giyiyorlar. Kimse kusura bakmasın valla.


İlk geçen gün gördüm, termometre sokakta 53 dereceyi falan gösteriyordu.. Sıcaktan beynim sulandı ve yanlış gördüm sandım. 1 saat sonra tekrar gördüm bir başkasında.. Sonra yanıma gelen arkadaşım da dehşet içinde beyaz çoraplı kızlardan bahsetti. Moda mı bu dedi..O zaman emin oldum.


Bu sıcakta bacaklarınız pişik olacak yavrularım, mantar bakteri üreyecek, hayvancıklar çoğalacak.


İğrençsiniz, tek kelimeyle iğrençsiniz.. Yalnız, düşündüm de haydi iğrençliği, pisliği, moda ikoncanlığını falan geçtim de, 50 derecenin üzerindeki sıcaklıkta külotlu çorapla dolaşabilmek insan üstü bir güç ister. Bu konuda takdir ettim kendilerini. 


Not: Sanırım yaşlanıyorum, yeni nesilin acayip davranışlarını kaldıramıyorum, sinirleniyorum, garipsiyorum. Biz küçükken bol pantolon giymemize, göbeğimize piercing takmamıza kızan teyzeler gibi..Acaba bu bir döngü mü? Yoksa her yeni gelen nesil biraz daha mı saçmalıyor? Bazen düşünüyorum da, otobüste liseli kızları dövecek gibi oluyorum, benim kızım böyle okula gitse dayak manyağı yaparım diyorum.. Amaniin çok şiddete yöneldim, çok tahammülsüz oldum :/

23 Ağustos 2010 Pazartesi

WILL BE BACK SOON!

Uzun süredir yokum yine. Yazın çöken tembellik, benim depresif hallerim, yorgunluğum.. Hergün izlediğim bloglara giriyorum heyecanla, yeni bir post var mı diye, sonra da ne zamandır aklımda olan yazıları yazmaya başlasam diyorum ama yazamıyorum, elim gitmiyor. Çok sıkılıyorum ey blog alemi. Çok depresifim bu aralar.
Erkek arkadaşımın dağıtım yeri belli oldu, çok şükür çok iyi bir yer, rahatı yerinde. Nereye çıkacak, ne olacak derdim bitti . 


İş yerinde çok ama çok stresliyim. Bazen düşünüyorum ben mi abartıyorum diye, hayatımı bu kadar etkilemesine izin veriyorum diye. Neyse..


1 haftalık kısa bir tatil yaptım, tatilde dinlendim ama işe dönüş beni daha depresif yaptı. Doktora gittim, genel kontrole. Çok streslisin, kendini hiçbir şeye zorlama dedi, stresten uzak dur dedi! Bol bol uyu dedi! Hiç mümkün olmayan şeyler yani..


1 sene hemen geçiversin istiyorum, 1 yıl daha yaşlanayım. Aşkoş gelsin askerden, evlenelim. Bu arada 3 ay geçti bile..


Hafta sonuna kadar güzel bir postla karşınıza çıkacağım sevgili izleyiciler. Kışın umarım kendime gelmiş olacağım..Bu arada, yaz çocuğu olarak , ilk kez kışın gelmesini istiyorum. Annem şaşırdı. Ne diyorsun kendine gel, sen kışı sevmezsin, yaz kızısın dedi.. Ters giden birşeyler var :/