17 Ekim 2010 Pazar

MURAD ÜRÜN YORUMLARI

Ürünlerim 5 günde elimdeydi. 2 haftadır kullanıyorum ve şu an için çok memnunum. Cildimin tonu, yüzeyi çok değişti, kendine geldi resmen. Gündüz yağlanma azaldı, gece de sebepsiz aşırı kurumalar oluyordu onlar azaldı nemlendirici akne jeli sayesinde. Kısaca yorumlar şöyle:

Acne Spot treatment: Yeni çıkan sivilcelerin büyümeden yok olmasını sağlıyor, ayrıca mevcut izleri çok hafifletti. Şu an için çok memnunum. Portakalımsı kokusu var, zaten içerikte en sonlarda portakal kabuğu yağı da var.

Nemlendirici akne bakım jeli: Şu ana kadar kullandığım, beni en çok etkileyen akne tedavi kremi :) Çok beğendim. Gerçekten de cildi nemlendiriyor, ancak tedavi de ediyor. Komedonlarım küçüldü,  kimisi yok oldu. Gözeneklerim eskisi gibi gözüme batmıyor, ayrıca effaclar K nın yarattığı kırmızılık da geçti ( Bir zamanlar effaclar k benim için mükemmeldi!)

Ben önce spot treatment sürüp, 15-20 dk sonra diğer ürünü sürüyorum. Bir de Acne Skin Perfecting Lotion aldım ki kendisi bu serinin 3 no'lu adımı oluyor, nemlendirici bu da. Dün geçti elime, bugün ilk kez kullanıyorum o yüzden pek yorum yapamayacağım.

Biliyorsunuz, genelde ilk kez kullanılan ürünler , dünyanın en kötü ürünü bile olsa, bir iki hafta cildinizde mucizeler yaratırmış gibi olur, ay çok güzel, aman bir daha asla değiştirmem falan dersiniz, sonradan etkisini yitirmeye başlar hatta kötü gelir cildinize. O yüzden ben bu sefer de hayal kırıklığı yaşamamak için ürünlerle aramda oluşabilecek herhangi bir duygusal bağlılığa engel olmaya çalışıyorum :) Cildim bu şekilde gelişmeye devam ederse ( umarım!!) 2-3 ay içinde miiikeemmel bir cilt olabili. Tabi o zaman ben de buradan Dr. Murad beylere teşekkürlerimi bir borç bilirim.



14 Kasım güncellemesi: Ürünlerden hala çok memnunum. Skin perfecting lotion çok süperharikamanyakgüzel bir nemlendirici :) Gündüz güneş koruyucumun altına uyguluyorum, cildimi süper nemlendiriyor, kızarıklığı yatıştrıyor, tedavi ediyor. Kaldı ki benim cildim bir kremin altına başka bir krem kaldırmaz normalde, ama bu kremi kesinlikle kaldırıyor. Yapısı oldukça yoğun, emilmesi 5-10 dk alıyor ama kesinlikle yağlı değil. 
Çevremdeki herkes cildimin çok düzeldiğini söylüyor. Kısacası ürünlerimle aramdaki aşk giderek büyüyor :) Şimdi sırada çok övülen, övüle övüle bitirilemeyen Oil Control Mattifier SPF 15 var, ama çilekte bir türlü stoğa giremediği için alamıyorum!