7 Aralık 2010 Salı

HEDEFİM BÜYÜK!

Hedefim, tüm vücut losyonu ve parfümlerimi evlenene kadar bitirip, dolabımı boşaltmak. Evlenirken, bir araba dolusu kozmetik yetmezmiş gibi bir de bu kremleri yeni evime taşımamak, müstakbel kaynanadan dırdır işitmemek, "çeyiz yapçeene bunları mı alıveedin, cık, cık " şeklinde sözler duymamak.

Şimdi, evlenmeme yaklaşık 1,5 sene var. ( Plan bu şimdilik!) Önümde bitirmem gereken dağlar gibi vücut losyonu ve parfüm var. Çok fazla parfüm kullanan biriyim biter herhalde, vücut losyonu da her banyodan sonra sürerim genelde, ancak çok yorgunsam, çok geç vakitte banyo yaptıysam uykum vardır ve üşenirim. Ancak bu kadar çok kullanmama rağmen, dolabımdaki krem sayısı azalmıyor bir türlü.


1 adet Bath& Body Works Body Cream: Sparkling Peach- 236 ml
1 adet Bath& Body Works Body Lotion: Pearberry- 236 ml
1 adet Bath& Body Works Body Lotion Island Cotton- 100 ml
1 adet Neutrogena  Yoğun Bakım kremi- 300 ml
1 adet The Body Shop Body butter- Coconat- 200 ml
1 adet Yves Rocher- Ming Shui body lotion - 150 ml
1 adet Avon Exotic Beaches Body Lotion- 150 ml
1 adet Avon Celebre body lotion- 150 ml
1 adet Avon Care Hydrafirming body lotion- 400 ml
1 adet EST Body Lotion-  Raspberry - 250 ml 
1 adet EST Body Cream-  Raspberry - 250 ml 
1 adet Nivea Moisture Mist body spray ( sanırım ismi böyleydi, üşendim kalkmalara)
1 adet Nivea Summer Beauty Bronzlaştırıcı vücut losyonu ki kendisi asla ama asla bronzlaştırmaz. Benim hayalet bacaklarımda bile en ufak bir ton farklılığı yaratamamıştır, hem de 1 ay boyunca hergün kullanmama rağmen!

(listem çok komik oldu ya, 1 adet şu, 1 adet bu, hihi)

Evet, bunlar sadece açılmamış ya da en fazla bir- iki kez kullanılmış olan kremlerim, ayrıca, açılmış, yarılanmış, ya da bitmek üzere olan bir sürü kremim var. Söz verdim kendime, evlenene kadar almayacağım artık.( Gerçi avonların hepsi siparişlere verilen hediyelerden, para vermedim şükürler olsun!) sevgilim ve anneme göre, bunlar beni evlendikten sonra da idare edermiş, gözüm doysunmuş!

Böyle işte, hedef büyük, hepsini bitirip, yenilerini haketmek için çok çalışmam gerek bence:/ Gideyim de sürüneyim biraz bari..

Not: Bir de Bath&Body Works'lere kıyamama, sürememe, bitecek diye korkma durumu var ki, o ayrı ilginç, incelenmesi gereken bir psikoloji. Ona girmeyeyim.