4 Mart 2012 Pazar

Diyetin son durumu, yine alışveriş dellenmesi

Diyetim süper gidiyor. Çevremdeki herkesten sen çok zayıflamışsııın tepkileri almaya başladım bile, tabi bu tepkiler beni daha da gaza getiriyor ve keyfim çok yerinde.
Bunun yanında, kesinlikle kendimi öldürmüyorum, pasta bile yiyorum. Ama herşeyi az yiyorum, pasta yedim, bozuldu bir kez diyet diyerek üzerine bir de koca bir tabak yemiyorum mesela ( eskiden olsa yapardım :))
Neyse böyle işte, annem ve erkek arkadaşım yeter bu kadar dese de ( henüz 2,5 kilo oldu, nereye yetiyorsa) ben devam etmeye kararlıyım.

Gelelim içimde uzun süredir bastırdığım alışveriş canavarının ortaya çıkması. Yine deliler gibi dermokozmetik alışverişim geldi. Aslında bir sürü kullanmakta olduuğum ürünüm + yedeklerim bile var ama yok işte, yeni şeyler deneme merakı, onlineeczanem.com'daki 1 alana 1 bedava ya da 2. si yarı fiyatına ve kargo bedava kampanyası beni benden alıyor. İşte gözüme kestirdiklerim:

1.Ducray Kerancyl Foaming Gel: Akneli ciltler için kurutmadan temizlik vaad ediyor. Internetten okudum yorumlar oldukça memnun kalınan bir ürün olduğu yönünde. Onlineeczanem.com'da 2 adedi 51 TL


2.La Roche Posay-Hydreane Legere nemlendirici: bu kremin testerını dün mineral fondötenimin altına denedim. Muhteşem! Zaten başka bloglarda makyaj bazı olarak çok iyi iş gördüğünü okumuştum, gerçekten doğruymuş. Normalde mineral fondotenler bende aşırı kurutma, sonrasında da aşırı parlama ve kaşıntı yapıyor ama dün bunu hiç yaşamadım, makyajım çok güzel duruyordu, ayrıca çok çok az miktarda toz fondötenle normalde elde edemediğim kapatıcılığı elde ettim! En kısa zamanda alınacak.

3.Vichy Capital Soleil SPF 50+ Fluid: bu zaten kullanmakta olduğun gündüz kremim ( ve kesinlikle memnunum), bitmeye yaklaştı, yenisi alınmalı. Onlineeczanem.com'da, hala geçen yazdan kalma hediyeli kofreler var, gözüm bunlarda.