19 Mayıs 2012 Cumartesi

Gecikmiş Yorum-Vichy Mattifying Face Fluid Dry Touch SPF 50

Aylardır yorumlayacağım bu kremi.. Biliyorum çok geciktim ama artık gönül rahatlığı ile yorumlayabilirim, çünkü bitmek üzere ve yenisini alacağım..
Sanırım Vichy bu ürünü kaldırmazsa, ömrümün sonuna kadar kullanabilirim.

Ürün, Bioderma AKN Mat SPF40 ile neredeyse aynı yapıya sahip, ama biraz daha hafif. Bioderma AKN Mat, yüzde varlığı hissedilen ve dağıtırken topanlanan bir kremdi. Vichy bu konuda çok daha iyi.
Yüze sürülünce, en ufak bir yağlı his kalmıyor, üstelik emilse de yüzde hissedilen güneş kremleri gibi değil, matlaştırıcı nemlendiriciler gibi emiliyor ( biraz da kuruyor diyebiliriz) ve hiçbir parlaklık kalmıyor. Gerçekten de matlaştırıcı özelliği var, çok memnun kaldım.

Emildikten sonra çok hafif bir beyazlık bırakıyor ama beni rahatsız etmiyor. Zaten allık kullanmak zorunda olduğumdan, birşey farketmiyor benim için ..

Bence tek kötü yanı parfümlü olması. Parfümü çok hoş, boğan bir koku değil ama tabi ki güneş kremini parfümsüz tercih ederdim.

Yine de kullanmaya devam edeceğim.

Bu arada, her yaz olduğu gibi, yine kofreler çok karlı. Güneş kremi + tam boy Aqualia Thermal nemlendirici 45 TL.

MIGROS- 19 MAYIS KOZMETIK INDIRIMI

Geçen sene, 19 Mayıs'ta Migrosta kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde 1+1 kampanyası olmuştu, bu sene de olur diye çok hevesliydim. Ve tabi ki dün akşam iş çıkışı ortalığı bir kolaçan edeyim diye Migros'a girdim, heryere , 19-20-21 Mayıs'ta kozmetikte %50 indirim yazılaırnı asıyorlardı. Ollleeey diyerek eve doğru koyuldum :) Çünkü 1+1 kampanyalarını sevmiyorum, gereksiz yere bir sürü ürün aldırıyor, %50 indirim daha güzel, hem yeni şeyler de deneyebiliyorum böylece :)
Neyse efendim, bu sabah 8'de uyanır bubble, 8.30'da Migros açılır açılmaz kapısındadır. İyi ki de bu saatte gitmişim, benim gibi indirimden yararlanmak için sabahın köründe gelen başka manyaklar da vardı.
Yine tabi ki kendimi kaybettim, hedeflediğim şeylerin dışında, hiç aklımda olmayan bir ton şey aldım..Yarım saat geçirdim reyonda, ve yarım saatin sonunda reyonun rafları boşalmıştı..(Yaşlı yaşlı amcalar bile krem alıyordu yahu..)

Neler aldımm;

Nivea-Şişkinlik Giderici ve Kırışık Karşıtı Q10 İçeren Göz Roll On: ürün çok hoş, porselen, ince uzun bir şişede. Henüz açmadım, şu anda gece için  kullandığım göz kremim bitince açacağım. Çok merak ediyorum nasıl olduğunu, Nivea'nın cilt bakım ürünlerini severim, umarım bunu da beğenirim. Fiyatı 37.90TL idi, yarıya indi.


Nive Aqua Sensation Nemlendirici Göz Kremi: İlk göz kremimdir, lise sonda almıştım ilk. Çok hafif, çok özelliği olmayan ama o zamanlar nemlendirmesi bana yeten bir kremdi!! O zamanlar diyorum çünkü 10 sene oldu neredeyse..Şimdi hafif kalabilir belki çünkü göz çevrem çok kuruyor bu kadar iyi bakmama rağmen. Ama fiyatı 21.90TLden 11 TL ye inince dayanamadım, aldım. Nostalji!!

Neutrogena Tek Adımda Makyaj temizleyici: bu ürün çıkalı 1 seneye yakın oluyor ama hep merakıma karşın almamıştım. Bu sefer deneme amaçlı aldım, bakalım nasılmış.

Neutrogena Ultra Nourshing Balsam: yoğun nemlendirici besleyici balsam krem olduğu yazıyor, bunu da aşırı kuruyan ellerim için aldım. 300 ml, çok büyük ve 11.90'dan yarı fiyatına indi. Hiç kullanmadım daha önce.
  



Neutrogena Çift Fazlı makyaj temizleyici, Arko Classic Yağlı Krem, Neutrogena Clear Pore Wash zaten birer klasik..


 



Son olarak da Nivea Biore Burun ve Çene-Alın temizleme bantları. Aslında Rossman'ınkilerden hem kalite hem de fiyat olarak çok memnundum ama bunlarda %20+%50 indirim vardı ve 15 TLden inip  tanesi 5 TL ye geliyordu. 2 kutu aldım ben de..İçinde 4 burun, 2 alın-çene bantı var. Nivea ülkemizde herkese siyah nokta bantını tanıştıran markaydı değil mi?  Sanırım ilk ortaokulda denemiştim, siyah noktam yoktu ama pek severdim uğraşmayı..

Son olarak da, bu aldıklarım toplamda 72TL gibi birşey tuttu. Her 30 Tllik alışverişe saç kurutma makinesi hediye ediyorlardı. Bir de bu indirimin üzerine iki tane saç kurutma makinesi aldım. İyi de oldu, çünkü evlenirken kendi Philips makinemi götürmeyi düşünüyordum, bunlardan birini de anneme bırakırım :)

Ee siz birşeyler aldınız mı?