21 Temmuz 2013 Pazar

YENİ RUJLAR

Düğünden önce Avon'dn bir sürü ruj alıp, hezeyana uğramıştım. Blogumda da bunu yazmıştım, renkler feci çıkmıştı. Bunların iade süresini de düğün hazırlıklarıyla meşgul olduğumdan kaçırdığım için , maalesef bir tarafımda patlamış bulundular.

Ama ertesi ay, Perfect Kiss ve Shine Attract serilerindeki indirimlere dayanamayıp yeni rujlar aldım.
Aşağıda bir de Rimmel, Kate Moss Lasting Finish ruj serisinden bir adet ruj göreceksiniz. Bunu da aynı zamanda almıştım.

Perfect kiss serisinden daha önce Kiss Me Pink rengini blogda tanıtmıştım, ondan da çok memnunum, serinin diğer renklerinin yanında tekrar fotoğrafını çekmiş olayım diye 3. resime onu da ekledim.

Bu rujların hepsinden çok memnunum. Avon Shine Attract serisi , nemlendirici, sheer yapıda bir seri. Cherry Pie, kolumda renk vermemiş olsa da dudakta gayet pembe duruyor, hem de pespembe. Çok cici.
Perfect Kiss serisi, Shine Attract'e göre daha fazla renk veriyor ama yine de kalıp gibi durmuyor, dudağı kurutmuyor, hafif parlaklık veriyor. serinin 3 rengi de benim için ayrı ayrı güzel :) çok beğeniyorum.

Rimmel Kate Moss Lasting Finish ise, tamamen mat dudağı hafif kurutabilecek bir ruj. Kalıcılığı gayet iyi ama altına nemlendirici sürmenizi tavsiye ederim, ben ilk kullanımımda sürmedim ve dudaklarım çok kurudu. Ama bu renk gerçekten çok güzel :):)

THE BALM- HOT MAMA ve BAHAMA MAMA

Aylarca ben Hot Mama'yı bir türlü sevemedim diye dır dır konuştuktan sonra dün Gratisin indiriminde, testerı bir kez daha elime sürdüm ve Paloma'yı aradım. Ben şimdi bu Hot Mama'yı alayım mı yani, güzel mi diyorsun yani, çok ışıltılı değil mi yani şimdi bu diye mıyıklandım. Paloma da her zamanki gibi " bebişiiim hayır yaa, çok güzeel yaa, al diyorum sana al " dedi tekrar. Bir tane kalmış olması da biraz beni cezbetti ve kaptım.
Paloma her ne kadar Bahama Mama için "çamur gibi" dese de onu sadece yanaklarıma gölgeleme yapmak amacıyla aldığım için kaygılı değilim.

Hot Mama'yı eve gelince yüzümde denedim, gerçekten çok ışıltılı durmuyor, gayet doğal ve hoş.
Bahama Mama, bence kesinlikle yüze tamamiyle uygulanmaması gereken bir ürün. Ben dün elmacık kemiklerimin altına, gölgeleme yapmak için azıcık sürdüm, gayet güzel oldu, içinde turunculuk olmaması çok hoşuma gitti. Bir de Bahama Mama, fırçaya alındığında, kabındaki kadar koyu durmuyor , transparan bir yapıda.

Yanında da Palmolive Body Butter-Vanilya Aşkı duş jeli. Tam olarak "yeme de yanında yat". Nımnımmm.

Gratisin indiriminden kaptığım pahada ağır şeyler bunlar. Onun dışında pamuk, deodorantlar, kocişe duş jeli falan da aldım, herşey çok uygun fiyatlıydı.
yukarıdaki fotoğrafta Hot Mama'nın ışıltılarını görebilirsiniz. Altın rengi ışıltıları var. (Gerçi bu allığı almayan, tanımayan yok herhalde ve bloglarda Nars Orgasm ile karşılaştırmalı fotoğrafları da var ama ben de eksik kalmayayım dedim tanıttım işte :PP)

 bu da gün ışığında görüntüsü

7 Temmuz 2013 Pazar

ÇATLIYORUM..

Şu anda, bugün yayınlamayı planladığım yazıları, kart okuyucuyu bulamamamdan mütevellit fotoğrfları bilgisayara aktaramadığım için yayınlayamıyorum. Ortadan ikiye çatlamak üzereyim.

3 Temmuz 2013 Çarşamba

PARDON BEN EVLENDIM DE ...

Evet, ev arıyoruzdu, hangi düdüklü tencereyi alsamdı gibi streslerim geride kaldı artık.. yaklaşık üç haftadır "evliyim" ve "mutluyum" :) Şu anda da kendi evimde, ayaklarımı uzatmış huzurla oturuyorum..
düğünden uzun bir süre öncesinden bıraktım blog okumayı ve yazmayı.. ve daha ilk kez bugün blog okumaya başladım, öyle çok özlemişim ki..
henüz ne yemek pişirdim, ne doğru dürüst ev işi yaptım. Yemeği ya annemlerden alıyoruz ya da sevgilim yapıyor, temizliği de beraber yapıyoruz.. Sağolsun benim bu evliliğe alışma sürecimde bana çok yardımcı :)
Düğünümde çok eğlendim, hem de hayatımda hiç olmadığı kadar.

Evleneceklere tavsiyeler diye bir yazı yazmayı düşünmüyorum ama tek söyleyeceğim şey, herşey mükemmel olsun diye uğraşmayın. Çünkü ne yaparsanız yapın, hiçbirşey size mükemmel görünmeyecektir. Yine bir kusur bulacaksınız. Ben bazı yerlerde ehhh dedim ve akışına bıraktım. Olduğu kadar oldu ve sonuçta kimse yıpranmadan düğün gününe geldik :) Bu kadar işte.

Bu haftasonundan itibaren postlara başlamayı planlıyorum..

Öptümm