31 Ağustos 2013 Cumartesi

PURE BEAUTY CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ

Her ne kadar uzakdoğu menşeili cilt bakım ürünleri son yıllarda çok revaçta olsa ve övülse de ben bu halklara karşı güvensiz olduğumdan dolayı ürünlere hep kuşkuyla yaklaştım ve hiçbir ürünü deneme cesareti gösteremedim:)

son zamanlarda inanılmaz bir tonik sevdam başladı. Yıllardır tonik kullanmıyorum, nedeni piyasada işe yarar bir tonik bulamamamdı . Piyasadaki tonikler ya bol alkollu ve tahriş edici ya da alkolsuz ama suratınıza su sürüyormuş  hissi veren cinsten bence. ama son zamanlarda gerçekten cilt temizleme jelinn arkasından bir aşamaya daha ihtiyaç duyar oldum.

bloglarda sürekli Pure Beauty ürünlerinin tanıtımlarına rastlıyorum. Bilmeyen varsa, bu marka bir Kore markası ve Watsons'larda satılıyor. Her türlü cilt bakım ürününe sahip oldukça geniş bir ürün yelpazesi var. Farklı cilt tiplerine hitap eden serilere de sahip. Fiyatları bence iyi. Zaten benim de uzun süre güvenemememin nedeni hem Watsons'ın getirdiği bir marka olması hem de ucuz olması..
Neyse işte ben bu markanın bloglarda hem iyi namını duyunca, bir de yabancı blogları araştırdım. Marka oldukça popüler ve genelde kotu bir yoruma rastlamadım.

Kociş Watsons'ın onunde beklerken, ben de bu üç ürünü aldım;


-Pomegranate Antioxidant Toner: nar özlü, antioksidanlı tonik
-Bulgarian Rose BB Cream: Bulgar gülü özlü BB Cream (bulgar gülü ne ya demek istedim bunu görünce??!!)
-Super Brightening toner: aydınlatıcı , leke açıcı tonik

Ben halihazırda kullandığım kremim olduğu için ve izmir henüz bb krem kullanmak için fazla sıcak olduğundan, bb krem'in koruyucu bandını çıkarmadım bu yüzden bunu size daha sonra tanıtacağım.
Toniklerden de aydınlatıcı olanı, soyucu olabileceği için yaz sonuna sakladım.

Narlı antioksidanlı tonikten başladım. İçeriği aşağıda

İçerik benim çok iştahımı kabarttı ve nedense ürüne çok inanarak aldım. Tam olarak bir haftadır sadece geceleri kullanıyorum. Çok memnunum. Cildimde en ufak br kızartı kabartı, kaşıntı, sivilceye neden olmadı. Benim cildim için bu bir mucize çünkü en memnun kaldığım ürünler bile ilk iki gün ufak kabartılar oluşturup, sonradan geçer.. Bu ürünle hiç yaşamadım. Bu haftadan itibaren sanırım sabahları da kullanıma başlayacağım.

Ürün pompalı ve ışık geçirmeyen şişede. Bence tüm serinin ambalajları harika, malzemeden kısmamışlar. Antioksidanların özellikle  ışık geçirmeyen şişede saklanması gerekiyor zaten ama birçok marka bunu pek de sallamıyor.. Ürünün kıvamı sıvıya dönük jel. Elimde fotoğrafı çekene kadar bile durmadı aktı.


cilde sürüldüğünde tonikden çok nemlendirci bir serum sürmüşüm hissi veriyor. Emildikten sonra hafif yapışkan /parlak bir bitiş yaratıyor ancak beni rahatsız etmedi. Bu sıcakta, ekstra nemlendirici sürme gereği duymadım geceleri. Ürün yeterince nemlendiriyor. (cildim karma)

Aydınlatıcı tonik alkol içerdiği için almakta çok tereddütte kaldım ama bundan da çok memnun kalan kişi olduğu için bir şans vereyim dedim. onu da açınca tanıtacağım. Bu da diğeri gibi opak şişede, pompalı.
İçeriği aşağıda.

Bulgar gülü özlü bb kremin içeriğini, kutusunun azizliğinden dolayı çekemedim. Kutu çok parlak ve çok yansıdı, yazılar okunmadı. Fotoğraf makinesini de buna göre ayarlamayı beceremedim :PP Onu da watsons'dan gidip bakıverirsiniz artık :)

Böyle işte. Fiyatları;
antioksidanlı tonik 19.90
aydınlatıcı tonik 19.90
bb krem 23.90 idi yanlış hatırlamıyorsam. 3 al 2 öde vardı, bana hepsi 43-44 tl 'ye mal oldu.

sizin de kullanıp memnun kaldığınız Pure Beauty ürünleri var mı ?? Ben birkaç ürün daha denemek için sabırsızlanıyorum.