14 Eylül 2013 Cumartesi

PURE BEAUTY-BULGARIAN ROSE BB CREAM

Geçen haftalarda Watsons'dan birkaç Pure Beauty ürünü aldığımı yazmıştım. Biri de Bulgarian Rose BB Cream.
Ürünün koruma folyosunu açmak için havaların serinlemesini bekledim, artık İzmir de yavaş yavaş BB krem sürebilecek kıvama gelmeye başladı. Hoş hala denize girip güneşte yanabileceğimiz bir hava var ama en azından sabahları ofise terlemeden serin serin gidebiliyorum :)

Bol fotoğraflı bir yazı. Ürünün ambalajı, tüpün ağzının ince olması çok güzel. Kıvamı biraz akışkan olduğundan gereğinden fazla ürün akışını engelliyor bu ambalaj.
Ürün hiç yağlı değil, çok hafif bir yapısı var. Hafif bir parfümü var, keşke olmasaydı ama kokusu beni rahatsız etmedi.
İçeriğini de kutunun üzerinde, aşağıdaki fotolarda görebilirsiniz.
Rengi, cildime inanılmaz oturdu. Testerını denediğimde de renk iyi görünmüştü ama bu kadar iyi olacağını düşünmemiştim.
Kolumdaki görüntüden de kolumun rengiyle nasıl bütünleştiğini görebilirsiniz :)






Şimdiii, gelelim yüzümde duruşuna. Aşağıda sağ yanağımın oldukça yakından, hiç de hoş olmayan kırmızı ve düzensiz halini görüyorsunuz. Hiç güzel değil , cık cık... Bu yanak böyle kırmızı ve isilikli gibi pütür pütür hep :( Bu aralar gece nemlendirmeyi de ihmal ettim ama..

aşağıda da kremin hemen sürüldükten sonraki halini görüyorsunuzç Hafif bir parlaklık var. Sürdükten bir dakika kadar sonra.. Kapatıcılığı benim için yeterli
vaktim olmadığı için, emildikten birkaç dakika sonraki halini çekemedim,  akşama düğün var, ona hazırlanmam lazım :) ancak kremin en güzel yani, emildikten sonra, benim bu yağlıya dönük cildimde saatlerce mat bir şekilde durması.. Bir blogda yaklaşık 6 saat sonra parlama yaptığını yazmışlardı. Gerçekten de boyle ve 6 saat benim için bir mucize. Ayrıca ben üzerine pudra kullanmadan bunu tecrübe ettim. Eğer pudra sürseydim, daha bile uzun sürede parlardı.
Öyle ki, kremi pudra ile bitirip, bu akşamki düğünde fondoteni es geçmeyi düşünüyorum.Fondöten cildime iyi gelmiyor hiç..
İşte böyle. Eğer BB Krem arayışındaysanız, bu ürüne bence kesinlikle bir şans verin. Ben çok beğendim.
Watsons'da fiyatı 24.90 TL diye hatırlıyorum..

11 Eylül 2013 Çarşamba

Yeni Bir Blog...

Canım arkadaşım Paloma da blogger oldu sonunda :)
O da pek bir kozmetik delisi, benden de beter sanırım...:)

http://palomakeuplove.blogspot.com/

Ben izleyicisi oldum bile!!!

Sevgiler