4 Nisan 2010 Pazar

GARNIER AKTİF SAF& TEMİZ Sivilce ve İz Karşıtı Roll On

Migrosta gezinirken gözüme çarptı bu ürün. Sanırım yeni çıktı ya da ben yeni görüyorum. Sivilce ve özellikle de izlere karşı çok etkili olduğu iddia edilmiş ambalajında, deneyip göreceğiz .







Temizleme jeli de vardı bu yeni serinin. İkisi de 14 liradan, 8.90 a düşmüştü Money card indirimiyle. İçeriği iyi gibi geldi gözüme, roll on u deneyeyim dedim.

Niacinamide, salisilik asit (%2 sanırım) ve yaban mersini özü var içinde. Yaban mersininin antiseptik ve yara iyileştirici özelliği var.

Maalesef ürün kokulu, deterjanımsı bir koku var. MUA yorumları pek iyi değil, aldıktan sonra okudum :( Ama belli de olmaz.Cilt bu , herkeste farklı:)

Sivilce olmayan bölgelere sürmeyi düşünmüyorum. Şu anda aktif sivilcem yok ama izlerim var. 1-2 hafta kullandıktan sonra yorumlarımı yazarım.

5 yorum:

  1. Güle güle kullan. Yorumlarını merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Ben arada kullanıyorum, benimkilerin şişliğini biraz indiriyor ve kızarıklığı alıyor. Bitince bir daha alır mıyım, fiyatı düşerse alırım ama yine de 14.90 pahalı. Onun yerine body shopun tea tree oili daha etkili bence, bitirince bir dene istersen;)

    YanıtlaSil
  3. yorum için beklemedeyim:)

    YanıtlaSil
  4. yorumlarını bekliyorum babılcımm

    YanıtlaSil
  5. strese sokmayın beni yahu :P çok büyük toplum baskısı var şuanda üstümde :P
    haftaya kesin yazıcam :)

    YanıtlaSil