21 Kasım 2010 Pazar

MUDO'NUN ETTİĞİ AYIP!

Geçen gün Mudo'da kendime ayakkabı bakıyorum. Denedim, beğendim alacağım fakat ayakkabının üzerindeki aksesuarına birşeyler olmuş, yapıştırıldığı yerden kalkmış, basit birşey aslında, muhtemelen reyonda, denene denene o hale gelmiştir. Ben de görevli kıza gösterip, aynı ayakkabının denenmemişi var mı, bunun şurası şeyolmuş falan diye sordum salak gibi.. 

Sormaz olaydım. Kız bir bana baktı bir ayakkabıya sonra aldı ayakkabıyı benden ve tüm mesai arkadaşlarını başına topladı. Abartısız 5-6 kişi ayakkabının başına toplandılar ( Bu arada bana arkalarını dönüp, uzaklaştılar, duymamayım aman!) Bildiğiniz komite topladılar yani. Yaklaşık 15 dakika kadar ayakkabının fiyonkunu benim bozup bozmadığım, ben bozduysam şimdi ne olacağı, bana yeni ayakkabı verilsin mi verilmesin mi bunu tartıştılar! Gerçekten de bunu yaptılar. Sonra komite kararı verdi ve dağıldı, görevli arkadaş da gelip, maalesef başka yok bu ayakkabıdan dedi, bir de zaten bozmuşsun ayakkabıyı bir de utanmadan bize gösteriyorsun, mahvettiğin ayakkabıyı al ve defol git bakışı attı. 

Aslında, zaten komitenin bana olan bakışlarından ve fısır fısır 15 dakikalık toplantılarından böyle bir sonuç çıkacağını hissetmiştim ama sırf merakımdan bekledim, acaba ne diyecekler diye. Sonuç umduğum gibi oldu. Tabi ben o ayakkabıyı alır mıyım? Aşkımdan ölsem almam.
Kızın eline tutuşturdum ayakkabıyı, buyrun siz giyin bunu dedim ve çıktım. Ayakkabıyı alırım diye düşünüyordu herhalde ki çok şaşırdı. Uzun süre mudo'ya gideceğimi sanmıyorum. Çok sinir oldum.


5 yorum:

  1. Bencede gıcık bir durum olmuş. Hayret bişey.

    YanıtlaSil
  2. İnanılır gibi değil.Demek böyle büyüyorlar...

    YanıtlaSil
  3. Ne saçma ya, nasıl insanlar çalıştırıyorlar!

    YanıtlaSil
  4. hangi mudoda oldu bu?izmirliydin sanırım ondan soruyorum

    YanıtlaSil
  5. merqure:ege park mudoda oldu cnm.
    içimden geldiği gibi: evet, maalesef böyle büyüyorlar. Bunun gibi şeyler maalesef birçok büyük markanın mağazasında olabiliyor, aslında tabi ki çalışanın kişiliği ve o anki ruh haliyle alakalı birşey, markaya mal etmek ne kadar doğru bilmiyorum ama yine de kızıyor insan.

    YanıtlaSil