2 Ekim 2011 Pazar

Kirpik kıvırıcılarıyla aranız nasıl?

Biraz önce bir blogda makyaj videosu izlerken, kızın kirpik kıvırıcısını eline almasıyla, benim panik içinde sekmeyi kapatmam bir oldu.

Oldum olası, kirpik kıvırıcılarından nefret ederim. Tek bir kez bile denemişliğim yoktur. Hatta, olmadık herşeyi alan , paraya acımayan ben, bu işkence aletine benzer şeye 50 kuruş bile vermem. Üstüne para verseler yine almam.

Nedendir bilmiyorum..Çok korkunç geliyor bu alet bana. Kirpikleri kıvırırken, koparacağını düşünüyorum. Koparmasa da o kıskacın içinde kıstırılan kirpikler, bir iki kez sonra o kıvrıldıkları yerden kırılıp kopacak gibi geliyor.

Kısacası, nefret ediyorum bu aletten, gördüğüm yerde kaçıyorum, tüylerim diken diken oluyor resmen

Siz kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız, hiç mi korkmuyorsunuz ?  (:

7 yorum:

  1. :D Ben kullanıyorum ama beni bile korkuttun yazınla. Kirpiklerim uzun ve kıvrık olmadığından özeniyorum haliyle. Bazen rimeller tek başına yeterli olmuyor. Bir ara ben de zarar veririm korkusuyla bırakmıştım ama şimdi tekrar alıştım. Çok fark ediyor gerçekten.

    Korkmuyor muyum? Bazen evet, sabah sersemliğiyle veya ani göz kırpma refleksiyle koparacağım diye bi anlık korku oluyo ama seninki kadar değil tabii :)

    YanıtlaSil
  2. nerwen bir de şu var, nedense inanamıyorum onun işe yarayacağına. yani, ısı etkisi falan olmadan nasıl kıvrıldığı gibi kalıyor ki?? ayy valla içim bir hoş oldu sen ani göz kırpma refleksi deyince..
    biraz! takıntılı bir insanım sanırım:)

    YanıtlaSil
  3. Ben de uzun süre hiç kullanmadım ama cidden etkisi fark edilir biçimde! Normalde rimel sürmeden önce hafifçe bastırarak kullanın derler ama ben rimeli sürer sürmez kirpikler hafif ıslak (rimelden) ve daha kalınken (rimelliyken kırılma ihtimali çok daha düşük) hafifçe bastırarak (çok dipten değil üçlara doğru) kullanıyorum süpppper kıvırıyor :) Şahsen öneririm :)

    YanıtlaSil
  4. rimel süremden önce mutlaka kullanıyorum , alışkanlık oldu bende.. ilk başlarda bende çekiniyordum ama alışınca vazgeçilmez oluyor :)

    YanıtlaSil
  5. İlk başlarda o kadar korkuyodum ki elime bile alamıyodum ama alıştım artık vazgeçilmezim oldu ;))

    YanıtlaSil
  6. Ben çok kullandım. Bir zararını görmedim ama artık her rimel faslından önce kivirtma isi zamanımı alıyor diye vazgeçtim. Kirpik permasi yaptırıyorum artık ;)

    YanıtlaSil
  7. aynı korku bende de var. you'll never walk alone :p

    YanıtlaSil