15 Ocak 2012 Pazar

GLİSS - Sıvı Saç Kremleri

Gliss benim çok sevdiğim bir saç ürünü markasıdır. Uzun süredir, Asian Straight düzleştirici şampuanını kullanıyorum, çok beğeniyorum. Ondan önce de başka ürünlerini kullanmıştım.
Ozellikle maskeleri bence başarılı.

Gliss'in sıvı saç kremleri ise ile ilk tanışmam, uçları kuru, dipleri yağlı saçlar için olan ürünü ile gerçekleşti. Maalesef, bu ürün kaldırıldı sanırım, ne sitesinde görebildim, ne de çok uzun süredir marketlerde göremiyorum. Bu saç kremi bir harikaydı, saçlarımı hem yağlandırmıyordu hem de yumuşacık yapıyordu.

Şimdilerde ise Oil Nutiritive Saç kremini kullanıyordum. 3 şişe bitirdim, memnunum.

Bir süre önce, Yücel parfümeride, Gliss ürünlerinde 1+1 kampanyası vardı. Ben de Oil Nutritive sıvı krem alırken, ikinciyi farklı birşey alayım dedim ve Sıvılaştırılmış Keratin içeren Total Repair Onarıcı kremi aldım.
Sanırım hiç iyi etmedim, çünkü diplerine sıkmadığım halde, sabah kalktığımda, saç diplerimde, yapış yapış ve yağlı bir görünüm vardı, çok şaşırdım. Hani ergen kafalar, saçlarına 3 gün üst üste jöle sürerler, onunla yatar kalkarlar da tabaka tabaka olur ya jöle, öyle birşey işte :( Hemen duşa girdim, tekrar yıkadım saçlarımı..
sonra, ben herhalde diplerine sıktım diye düşündüm, bir sonraki banyomda yine denedim ama sonuç aynı, sadece uçlarına sıktığım halde, nasıl oluyorsa, saçımın dibi yağlanıyor, ayrıca, saçlarımın uçları da kesinlikle krem sürülmemiş , kazık gibi oluyor.
Bu anlattıklarım çok saçma geliyor kulağa biliyorum ama gerçekten çok şaşırttı beni bu ürün :(

Siz kullandınız mı? Böyle oldu mu?

Bir de Liquid Silk Gloss'u çok merak ediyorum ama Total Repair'den sonra güvenemiyorum. Sanırım Oil Nutritive'e devam etsem iyi olacak :/

3 yorum:

  1. Selam,Liquid Silk Gloss saçlarıma yapması gerekenin tam aksini yaptı:Matlaştırdı! Nefret ettim.Total Repair'in kokusuna bayıldım,saçlarımı kolay taramamı sağladı ama yağlandırma konusunda size katılıyorum.Gliss ürünlerinden ultimate repair çift fazlı onarım ve parlaklık spreyini (siyah seri) kesinlikle tavsiye ediyorum.Saçlarımı yağlandırmadan yumuşacık yaptı,daha da önemlisi dolaşma sorunumu çözdü.Hoşçakalın...

    YanıtlaSil
  2. alla alla halbuki bende total repairi kullanıyorum kalkıpta yatmadan önce değil dışarıya çıkmadan önce kullanıyorum tüm gün yumuşacık ve parlak saçlarla geziyorum ancak banyo yapmazsam yağlanıyor bu kremle

    YanıtlaSil
  3. ben de koyu pembesini kullanıyorum, bayıldım.

    nymphatthelake.blogspot.com

    YanıtlaSil