2 Eylül 2012 Pazar

Flormar Lipglosslar

Bugün konuyu Flormar'dan açmışken, bende olan diğer glosslarının fotoğraflarını yayınlamak istedim.

Geçen hafta yazdığım Pretty serisi lip glossdan başka, Supershine ve Longwearing Serisinden glosslarım var.







Yorumlarım ;

1.Supershine #119: çok güzel bir kırmızı, hatta narçiçeği denebilir. Pembelik hiç yok, sıcak bir ton. Yaz kış severek kullanıyorum. Ayrıca içinde hiç pırıltı yok ama camsı bitimi var.

2.Supershine #103: bu da içinde altın rengi ışıltılar bulunduran bir pembe. Genelde soğuk pembeler bana yakışmaz, bu yüzden sarı ışıltıları olduğu için bunu seçmiştim. Işıltısı çok yoğun bir renk. Bunu da çok severek kullanıyorum.

Supershine serisi glosslar bence çok çok başarılı, dudağı cidden nemlendiriyor, hiç ama hiç yapışkan değil ve kalıcıkları orta derecede. Biterse eğer! tekrar alacağım ürünlerden. Tek kötü yorumum ambalajına.
Akıtma yapabiliyorlar. Bende ikisi de zaman zaman çantama akıyor.

3.Longwearing #412: Maalesef bu gloss hakkında pek iyi yorumları yok. Aşırı yapış yapış, ağzınızı oynatamıyorsunuz. Renk çok güzel ama kıvamı o kadar yapışkan ve yoğun ki fırçaya gelmiyor, 4-5 kez fırçayı batırıp çıkarmak zorunda kalıyorum.
İçinde mavi ışıltılar var.
Bence yapışkanlığından öte, en kötü yanı, glossun renginin yaklaşık yarım saat içinde solması, dudak kenarlarına toplanması ve donuk-beyaz bir görünüm  alması. Maalesef, kalıcı ruj mantığına uymuyor. Evet dudağımda yapışkanlığı saatlerce kalıyor ama rengi kalmadıktan ve bembeyaz ölü dudağı gibi olduktan sonra hiçbir anlamı yok dudağımda onu hissetmemin.
Olmamış. Zaten birkaç kez kullanıp kenara attım.
Ama ambalajı Supershine'lara göre daha şık ve kullanışlı, akma olmadı. Onlar upuzun ve küçük makyaj çantalarına girmeyebilir :)

Üç gloss da fırçalı, sünger aplikatörlü değil, bu güzel bir özellik.

Bu resimde 103 nolu glossun nasıl da kapak çevresine akmış olduğunu görüyorsunuz :)

1 yorum:

  1. bir çok glossta yaşadım ben budışa akma olayını. hakikaten çok sıkıcı!

    YanıtlaSil