16 Eylül 2012 Pazar

Watsons pazar günü ganimetleri

Herkes öyle mi bilmiyorum ama ben mutsuzken, canım sıkkınken ve hayata isyanım kabarmışken, hep alışveriş etmek istiyorum. Bu en tehlikeli türüymüş alışveriş hastalığının duyduğuma göre.Mutlu olmak için çırpınmak, bir ton şey almak ve bunların verdiği mutluluğun sadece 10 dk sürmesi , sonra gerçeklerle tekrar yüzyüze gelmek. Bugün öğlen saatlerinde başlayıp şu anda hafiflemeye yüz tutmuş ruh halimin tanımı.

Evet ben bugün bunalımlardayım, mutsuzum, isyankarım..Sorguluyorum, herşeyi, hayatımdaki herkesi..Neden ben olduğumu, neden o olduğunu, herşeyi..

Neyse efendim, Watsons zaten bu bakımdan çok tehlikeli bir yer. Hazır ben bu aralar tırnak bakımıyla kafayı bozmuşken, ayrıca Rimmel ürünleriyle takıntılı bir şekilde haşır neşir olmaya başlamışken, markanın sempatizanı olmuşken, iki tırnak ürününü alayım dedim.


1.Rimmel London Cuticle Pro Get Back: Kütikülleri yumuşatıp geri itmeye yarıyor. Çok hoş bir kokusu var, krem gibi. Sıvı-jel formunda. Tırnak etlerinde ısınma ya da yanma hissi vermiyor, o şekilde etleri çözen sölüsyonlardan değil yani..Yumuşatmaya yönelik sadece. İçeriği maalesef üzerinde yazmadığı gibi, rimmel resmi web sitesinde bu ürün bile yok. 5 TL.
Beğendim gibi.

2.Rimmel London Stronger Try Hard: Tırnak güçlendirici. Hiçbir fikrim yok kendisi hakkında. Bu akşam süreceğim.
(Bu arada çok komik, bugün itsbeauty forumdan arkadaşım olan Paloma ile bu ürünü ikimiz de bilmeden gidip almışısz, akşam konuşurken ortaya çıktı..)





3.Watsons 4 way Nail Buffer: Bu törpüyü çok seviyorum, çok yumuşak ve tırnağı kesinlikle zedelemeyen bir törpü. 4 yüzlü olması biraz saçma, sadece 1 yüzü tırnağa şekil vermek için, diğer 3 taraf tırnak yüzeyini parlatmak, pürüzsüzleştirmek için ama neredeyse hemen hemen aynı yumuşaklığa sahipler. Yani bence 2 yüzü törpülemek için, 2 yüzü de pürüzsüzleştirmek için olsaymış daha iyi olurmuş.Bu törpüyü 3. kullanışım.

 2.99 TL

4.Rimmel London Tekli far-160 Pinchy Taupe: Far pembe gibi görünse de tene sürüldüğünde, sadece hafif pırıltı halini alıyor, ten rengi gibi duruyor . Kesinlikle bir taupe falan değil ama ben de bu yüzden aldım :) Belli belirsiz bir far istiyordum, aldım oldu. :) 9.99 TL
Yapısı biraz sert, rengini zor veren cinsten ..Ama diğer renklerinin pigmentasyonu güzeldi, yumuşaklardı. Bu sanırım bu renge has bir özellik.






4 yorum:

  1. Merhaba bugün ben de rimmel london cuticle pro back ürününü aldımi ancak nasıl kullanmam gerektiğini bilemedim. Siz nasıl uyguluyorsunuz, yardımcı olabilir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Melike, yorumunu şimdi gördüm, kusura bakma :(
      Ürünü kendi fırçasıyla tırnak etlerine sürüyorsun, biraz boş sürmekte fayda var. İki dakika kadar bekletip, törpü ucu ya da iticiyle tırnak etlerini itip, ölü derileri çıkarıyorsun.Sonra da bol duyla durulanıyor. Tabi arkasından krem sürmeni öneririm :)

      Sil
  2. Biraz üstünden kazı cnm farın

    YanıtlaSil
  3. Bende yeşili var oda öyle

    YanıtlaSil