3 Temmuz 2013 Çarşamba

PARDON BEN EVLENDIM DE ...

Evet, ev arıyoruzdu, hangi düdüklü tencereyi alsamdı gibi streslerim geride kaldı artık.. yaklaşık üç haftadır "evliyim" ve "mutluyum" :) Şu anda da kendi evimde, ayaklarımı uzatmış huzurla oturuyorum..
düğünden uzun bir süre öncesinden bıraktım blog okumayı ve yazmayı.. ve daha ilk kez bugün blog okumaya başladım, öyle çok özlemişim ki..
henüz ne yemek pişirdim, ne doğru dürüst ev işi yaptım. Yemeği ya annemlerden alıyoruz ya da sevgilim yapıyor, temizliği de beraber yapıyoruz.. Sağolsun benim bu evliliğe alışma sürecimde bana çok yardımcı :)
Düğünümde çok eğlendim, hem de hayatımda hiç olmadığı kadar.

Evleneceklere tavsiyeler diye bir yazı yazmayı düşünmüyorum ama tek söyleyeceğim şey, herşey mükemmel olsun diye uğraşmayın. Çünkü ne yaparsanız yapın, hiçbirşey size mükemmel görünmeyecektir. Yine bir kusur bulacaksınız. Ben bazı yerlerde ehhh dedim ve akışına bıraktım. Olduğu kadar oldu ve sonuçta kimse yıpranmadan düğün gününe geldik :) Bu kadar işte.

Bu haftasonundan itibaren postlara başlamayı planlıyorum..

Öptümm

5 yorum:

  1. hayırlı olsun, çok sevindim allah bir yastıkta kocatsın:)))

    YanıtlaSil
  2. tebrikler öncelikle,dediklerine katılıyorum kesinlikle herşey mükemmel olacak düşüncesine ve çabasına girilince daha çok sıkılıyo insanın canı, en iyisi o özel zamanı olduğu gibi yaşayıp durumdan keyif almayı, tat çıkarmayı bilmek..mutluluklar :)

    YanıtlaSil
  3. mutluluklar , hayırlı olsun allah bir yastıkta kocatsın bloguma da beklerim

    YanıtlaSil
  4. Tebrikler bubble'cığım, mutluluklar :)

    YanıtlaSil
  5. Hepinize çok teşekkür ederm ::))

    YanıtlaSil