3 Eylül 2011 Cumartesi

NEUTROGENA-CLEAR PORE WASH Temizleme Jeli



Yüzyıllardır satılan bir ürün olmasına rağmen, benim çok ama çok geç keşfettiğim ve kendisiyle aşk yaşadığım bir yüz temizleme jeli.



Afedersiniz ama otu b.ku deneyen ben, herşeye para veren ben, bu jeli neden daha önce denememişim sorarım kendime. Gerçi düşünüyorum da, cevabı var sanırım. Daha önce Neutorgenanın Deep Clean serisindeki turuncu jelini kullanmıştım onun yüzümü resmen parça parça kabartması yetmezmiş gibi, sonra bir de hassas! ciltler için olduğu iddia edilen Liquid Neutrogena'yı kullanmıştım . O da turuncu, o da Deep Clean gibi rezalet bir ürün!! Aman tanrım, nasıl şeylerdi onlar. Cildimi kurutmanın ötesinde bir boyuta taşıyıp, kıpkırmızı kabartmıştı..

Neyse yani turuncu jellere olan garezim beni bu jeli denemekten alıkoymuş olabilir. Pek sevgili Pembepeluş bana yazmıştı, yok kızım, bu jel onlara benzemiyo, deterjan gibi değil bu, vallahi değil, al kız al diye...
Migrosun en son yaptığı ve bir daha ne zaman yapacağını merakla beklediğim %50 indirimden aldım bunu.

Bir kere, yapısı çok sulu, çok hafif ama ona rağmen ben az bir miktar kullanıyorum. Köpürmesini beklerseniz, daha çok beklersiniz, yok öyle birşey. Yüzümü ovuşturup, yıkıyorum,çok güzel durulanıyor, kalıntı hissi bırakmıyor.
İçinde Salisilik asit var, bu da akne oluşumunu önlemeyi iddia ediyor. Ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ( aldıktan sonra bile aylarca korkudan rafta beklettim!) ve yüzüm gerçekten çok iyi durumda.
Bu arada cildimi aşırı da kurutmuyor. Yalnız parfümü biraz fazla, yıkadıktan sonra parfüm kokusu 1-2 dakika kadar burnunuza geliyor.




Neutrogena'nın diğer iki turuncu! renkli jelini piyasadan kaldırıp, tüm rafları bu jelle donatmasını temenni eder, başarılarının devamını dilerim..

Fotoğrafları bu sefer cep telefonuyla çekmedim valla. Ama sanırım çok kahve içmekten ellerim titriyor bugün, bulanık çıkmış, neyse çok da önemli değil, alt tarafı pompalı bir şişe :)

1 yorum:

  1. Resimdeki jel kullanılmışmı ?
    kullanılmışsa kaç defa kullanılmış ?
    Bende yeni aldım ve 3 ay idare etmesini bekliyorum fazla şey mi bekliyorum ?

    YanıtlaSil