2 Eylül 2011 Cuma

OFFF!

Sevgilim askerden geleli 3 hafta oluyor ama ben düğün ne zaman lafını en az 3000 kez duydum!
3000 kez aynı cevabı verdim; önce işe girmesi gerekiyor bilmem farkında mısınız?? bu insanların hiçbiri de samimi olduğum insanlar değil ne hikmetse.. Hatta kaç senedir sevgili olduğumuzu bile bilmezler, o derece uzak..ama merak işte bu Türk insanındaki..

Sonra, sevgiliyle 39 kez bayramlarda kimin ailesine gidilip kalınacak, evin kanepesi ne renk olacak, ortaya sehpa almaya gerek var mı yok mu tartışması yapıldı..

Sonra, Birkenstock terlik almak isteyen Bubble, sevgilisinden şöyle bir uyarı aldı: " hayatım evlenmeyi planlıyoruz, sence de 140 TL bir terlik için fazla değil mi? ". "evet , ama o terlik için değil" dedim suçlu suçlu..sonra bakıştık, sustum.

Sonra, bu aldığım kozmetiklerin evliliğimizin ilk 5 yılı beni idare edeceğinin sözünü verdim!

Yine düğün nerede olsun, hatta hangi mevsimde olsun kavgası çıktı. Ben yaz düğünü istiyorum arkadaş! o tutturdu yazın çok sıcak olur, kış düğünü olsun. Kışın düğün mü olurmuş, sevmem ben.

Sonra ben zırlamaya başlayınca, sevgili bezip, tamam aşkım tamam off diyor..

Bugün de böyle bitti. Yarınki konuları çok merak ediyorum. Oturup bunların ciddi ciddi konuşulması gerekiyormuş , öyle diyor. Şimdi düşünüyorum, ben yeterince ciddi görünmüyor muydum sabahtan beri, hayret bişey!

3 yorum:

  1. düğününün konusunu konuşmak dahi insanda stres yapıyor,birde işi hazır değilse,dışarının baskısı gerçekten çok sinir bozucu oluyor.Nişanlında askerden yeni geldiği için askerlik psikolojisini tam atamamıştır belki,kavga çıkacağını hissettiğin anda çaktırmadan konuyu değiştirmeni yada eğlenebileceğiniz şeyler söylemeni tavsiye ederim.Tabiki bunu çaktırmaman lazım çünkü ilişkinizi ciddiye almadığını düşünebilir.Seni çok iyi anlıyorum.

    YanıtlaSil
  2. ay canım ne nişanı, biz daha nişan yapmadık, işe girince yapacağız ama herkes düğünü sorup duruyor :)

    YanıtlaSil
  3. bende düğün değince nişanlısınız sandım,bari söz falan sorsalarmış:D
    Bide evlendikten sonrada hemen bebek varmı diyorlar,ablamın bebeği oldu şimdide gören herkes ikinci ne zaman diyo:D sanki kendileri büyütcek,derdi millete düşüyor valla.

    YanıtlaSil