24 Eylül 2011 Cumartesi

Project Pan'in Suçu Ne?- Part 1

Yok yok, bu project pan, insanı daha çok almaya teşvik ediyor, ben böyle düşünüyorum. Rejimdeyken, insanın canının çok aciiiiip şeyler çekmesi gibi birşey.
alt tarafı 3 kutu bitti o postta yazdığım ürünlerden.. Bakınız bölüm 1 aşağıda.. Evet evet, bir de bölüm 2 var.
Ve evet, bunların hepsi bu hafta içi alındı...İçimde karşı koyamadığm bir alışveriş isteği, aman yarabbim, sanki mide kazıntısı gibi..




1. Gliss Sıvı Saç kremleri: Ben Gliss ürünlerine zaten tapan biri olarak, Karşıyaka çarşıdaki Yücel Parfümeride 1 +1 kampanyası olunca ve 2 şişe krem 9.90 TL ye gelince, kapıverdim. Yarım şişe kullanmakta olduğum var, milyon tane de banyoda durulanan saç kremi var ama olsun çoook uzun bir süre krem almazsın, şimdi al diyerek kendimi rahatlattım ve aldım!

2.Isana Sıvı Saç kremi: İçinde ipek özleri falan olduğunu iddia eden bir sıvı saç kremi bu da.. Şişenin kapağının küçük olması itibariyle, Gliss'den daha küçük gibi görünse de, bu da 200 ml, aynılar yani.. Bu şişe 4,5 TL. ayrıca, saçlarımı çok güzel açtı. Çok beğendim. Elimdekiler biterse!, yine alırım.

3.Body Shop Allık: numarası sanırım 1006.. Emin olamadım, çünkü çok abuk bir yerde yazıyor. Nars Orgasm'a çok benziyor bence, hatta bence daha güzel. Ben Orgasm'ı denediğimde, kendime yakıştıramamıştım ama bu allık çoook güzel, ayrıca yakışmayacak bir insan da bilmiyorum. Çok doğal ve oldukça açık bir mercan tonu, altın rengi ışıltılı.. Çok beğendim.




4. Body Shop göz çevresi için aydınlatıcı kapatıcı: Alttan çevirince, fışt diye fırçasına ürün gelen cinslerden. En açık rengi bu. Sadece orada alırken elimde denedim, daha ambalajını bile açmadım aldığım ürünün. Meraksız mıyım?? Hayır, değilim ama açıkta milyon tane kapatıcım varken, vicdanım bir tane daha bayatlatmaya izin vermiyor.

5.Isana Lip Balm-Vanilyalı & Mentollü: Kokusunu pek sevmedim. Mentol kokusu almıyorsunuz, sadece dudakta hafif bir serinlik hissediliyor. Vanilya kokusu hayal ettiğim gibi tatlı, kurabiye gibi değil. Acımsı sanki.. ama yine de çok kötü değil. 3,5 Tl ye inmişti, merakıma karşı koyamayarak aldım. Soğuk kış günlerinde kurtarıcı olacaktır.

6.Rival De Loop Siyah nokta bantları: çok beğendim, şu ana kadar kullandıklarım içinde en etkilisi. Gördüklerim karşısında dehşete düştüm zira.. Kutu içinde 3 adet bant var, fiyatı 3,35 TL. Bitmeden stoklanması gerek ancak Rossman'da kalmamış..








7.Rossman RingelBlumen Salbe , Türkçesiyle, Arnika Çiçeği merhemi: Evet böyle antik kuntik şeylere bayılıyorum. Ama daha çok ben Rossman'a ve Almanların bu marketlerde satılan, tedavi iddiası olmayan ama yarı medikal dedikleri doğal ürünlerine bayılıyorum.Adamların tarzı bu..
Şimdi efendim, Arnika Çiçeesii, çok iyi bir çiçektir, cilt için çok iyidir. ( zamanında, bir eczacı tanıdığımız, evinde hırs yapıp arnika yetiştirmeye, kremini yapmaya bile teşebbüs etmişti, o derece..) Türkçesi Aynısafa çiçeğiymiş aslında.
Ben Yves Rocher'ın Arnica özlü el kremini kullanırım, hep alırım bittikçe , mis gibi kokar ama bilirim ki içinde biraz parfüm de var.
ama bu krem parfümsüz, parabensiz, içinde, jojoba, arnika, soya yağı, E vitamini vs.vs var işte. Çok beğendim, özellikle çok kuru yerlerime sürdüm, bayıldım. Fiyatı 3,79 Tl ve 100 ml.
aslında 250 ml olanı daha ucuz, 4,5 TL ama kalmamıştı. Bitince yine alacağım, hatta bitmeden stoklayacağım bir krem.. Yağlı ciltli olmayanların yüzlerine bile kullanabileceklerini düşünüyorum.


8.Avon Clearskin Professional Invisible Blemish Treatment Gel: Bu ürün %2 salisilik asit içeriyor, ayrıca bilmem kaç adet bitki özü. Bu kadar etkili çıkacağını hiç düşünmemiştim, bu ayki kargo limitimi doldurmak için öylesine almıştım. Sanırım salisilik asit oranının kayda değer olmasından mütevellit, çenemdeki 2 sivilceyi pısss diye söndürüp beni şoka soktu, hem de bir günde. ( genelde bir gecede etki ettiği söylenen kremlere pek inanmam, zira bu kremi bir gece sürdüm, bir de sabah kalktığımda ve o günün akşamüstünde sivilceler kabuk halini almıştı)
Etkisi hep böyle devam ederse yine alabilirim.

Bu arada, mavi renkli şekli birşeye benzetilemeyen cisim, yumuş yumuş bir silikon yüz temizleyici.. Clearskin serisinin hediyesiydi. Acayip süper bişi, yumuşak ötesi, yüzeyinde, kıl şeklinde çıkıntıları var.

9.Avon Solutions Youth Minerals Spf 20 göz kremi: henüz kullanmadım, hatta ömründen yememek için kapağını bile açmadım. Kremi yaşlanma  belirtilerime çare olsun diye değil ( zira pek yaşlanma belirtim yok, heheyt) güneş koruması için aldım ancak ucunun bilyalı olması beni biraz irrite ediyor, bakalım rahat kullanabilecekmiyim.. Mevcut göz kremi bitirilmeden, bu krem açılmayacak!

10. Avon Clearskin Pore Penetrating Clay Mask: Kil maskesi, içinde yine %0,5 Salisilik asit var.
Henüz kullanmadım ama yabancı bloglarda güzel bir maske olduğu yazılmıştı. Temsilci fiyatıyla bana 4 TL ye gelince, kaptım bir tane..Deneyince yorumlarımı yazarım..

İşte böyle. Part 2 de, sevgiliye alınan deodorant, kendime aldığım 2479479 tane oje ve kıyafetleri görebilirsiniz. Hatta ayakkabı da aldım ..Evet ben bu hafta deli gibi para harcadım. Çok kızgınım kendime.
Ama olsun, güle güle kullanayım yine de..:)

2 yorum:

  1. Body Shop allığı sevdim, alabilirim aynısından. Yakışmayacak insan bilmiyorum demişsin, sevmezsem sana gelirim amaa :P

    YanıtlaSil
  2. haha , gel canım ben kullanırım:) Body Shop'ta makyaj ürünlerinde 2 al 1 öde kampanyasından aldım, ne yalan söyleyeyim , içimdeki stoklama isteği yüzünden ve allığı çok beğendiğim için 2. ürünü de mi aynı allıktan alsam diye düşündüm, sonra saçmalama yaaa dedim kendime, hiç ihtiyacım olmayan bir kapatıcı aldım..Kesin beğenirsin..

    YanıtlaSil