9 Kasım 2011 Çarşamba

En İyi Cutipeel?

Evet, bu aralar en iyi cutipeel'i arıyorum.
Bu tarz ürünlerle ilgilenmeyenler için şöyle biraz açayım, cutipeel ürünler, tırnak etlerini kesmeye gerek kalmadan, bir nevi etinizi "parçalayarak" uzaklaştırıyor. Hehe, çok korkutucu geldi di mi kulağa? Evet aslında çok da masum ürünler olduklarını düşünmüyorum, zira şişelerin üzerinde hep, işiniz bittikten sonra ellerrnizii iyicenee yıkayın diye uyarılar bulunur.
Şimdi efendim, aklımdaki ürünler:

Kalyon Tırnak Eti Temizleyici: şuraya tık tık

Flormar Gentle Cuticle Remover: şuraya tık tık

Alix Avien Manikür Jeli: şuraya tık tık

Bende olan ürünler ise:

Golden Rose Cutipeel şu oluyor kendisi
Bu ürünü 1 seneden fazla oluyor alalı. Açıkçası çok beğenmediğim için fazla kullanmadım ve yarıya bile gelmedi. İşe yarıyor mu? Bence daha iyi olabilirdi, sürüp 2-3 dakika bekledikten sonra törpüyle tırnak etlerinizi kazırsanız! biraz etkili, ama sadece biraz. Kaldı ki benim öyle canavar gibi tırnak etim yoktur yani.
Çok tatmin olmadım, ayrıca bu markadan hazetmiyorum. Bir daha almam.

Sally Hansen Instant Cuticle Remover:  budur

Bu ürünü çok zaman önce kullandım ve hakkında yazılan tüm yorumlardaki gibi, gerçekten işe yaramıyor. Sally Hansen markasının özellikle tırnak güçlendiricilerini çok beğeniyorum ama bu ürünü bir daha almam.

Sizin kullandığınız kütikül giderici bir ürün var mı? Üstte saydığım 3 markadan kullanan var mı, ya da başka önerisi olan? Özellikle Alix Avien çok ilgimi çekiyor. Haydi parmaklar çalışsın lüffenn (:

8 yorum:

  1. avon'dan kullandım bir işe yaramıyor.
    sally hansen instant cut. rem'ı daha yeni denedim ben mi beceremedim dedim ama demek işe yaramıyormuş. bir de 1 dk'dan fazla tutmayın yazıyor, epey güçlü bir şey sanmıştım. :/

    YanıtlaSil
  2. ayy, yalnız değilim :)
    avonu denemedim ben.
    sanırım yarın alix avien'inkine bakacağım, merakıma yenik düşüp. içeriği iyi gibi duruyor. Bir de bunların zararlı olup olmadığından emin değilim, mantıken etini parçalayan birşeyin zararlı olması lazım , di mi ama :/

    YanıtlaSil
  3. ben değil ama cok yakın bir arkadasım lushtan kütikül giderici kullanıyor, cok memnunum dıyordu.

    YanıtlaSil
  4. aa evet lush'ın lemon bir şeyi vardı kullananlar memnundu. :O

    YanıtlaSil
  5. kalyon kullanıyorum ben. karşılaştırma yapamayacağım fakat ben memnunum. kesmeyi sevmediğimden onunla yumuşatıp itiyorum ben de.

    YanıtlaSil
  6. lush lemony flutter'dan bahsediyorsunuz sanırım. O zaten mükemmel bir krem, ama kütikül giderici değil aslında, çok nemlendirici ve besleyici birşey ve böylece tırnak etlerini nemlendrirerek besliyor, en azından bembeyaz kuru görüntüyü engelliyor. ama yumuşatıp, etleri uzaklaştırma gibi bir etkisi yok, onu da kullandım :)

    YanıtlaSil
  7. Mavala'yı tek geçerim! Başta fiyatı pahalı gibi görünebilir ama mükemmel ve uzun süre dayanıyor.

    YanıtlaSil
  8. ben bir süredir flormar'ınkini kullanıyorum, ancak zaten manikür konusunda süper yeteneklerim yoktur. sadece tırnak etlerimin eğri büğrü görünmesi gitsin diye flormarı kullanıp makasla biraz kesiyorum veya ucu yuvarlak olan aparatla itiyorum. :) uzun uzun anlattım ama ben de baya dertliyim bu konuda. umarım hep beraber en iyisini buluruz.

    sevgiler.

    YanıtlaSil