27 Aralık 2009 Pazar

ALIŞVERİŞ

Geçen hafta pazar günü aldığım yeni botlarım





 

Çok sevdim kendilerini.
Markası LCW nin gençler için yarattığını söylediği XSide .


Aslında LCW hiç tercih etmediğim bir markadır , modelleri çok sıkıcı bence.Ama geçen hafta vitrinde çok şık bir bootie gördüm, onu denemek için girdim, ancak topuğu çok sivriydi rahat edemem diye bıraktım, o sırada bunu gördüm.Önce biraz fazla olgun kadın botu gibi gözüktü gözüme, sonra denedim ve aşık oldum.Nasıl bir rahatlık!!


Hem de topuğu bayağı yüksek, ancak platformu var 2 cm kadar bu da rahat yapıyor zaten ayakkabıyı.Zaten platformlu ayakkabılarla hep iyi anlaşıyorum, seviyorum kendilerini, çok rahatlar çok.:) Evet biraz kovboyvari bir havası var kabul ediyorum hihi:) Ama tam olarak değil en azından :P







Bütün hafta bunları giydim, yağmurda su da almadı, ayaklarımı da yormadı, iyi ki almışım dedim.Suni deri ama gören herkes deri sandı, ayakkabıcı bile :) Yumuşacık, kaliteli bir derisi var.Bakmak isteyenler olursa fiyatı 60 liraydı ve sadece kahverengi vardı.

(Bu arada giyilmiş ayakkabıları masaya koyup fotoğraf çekmek gibi bir pislik yapmadım :P
geçen hafta çekmiştim, anca yayınladım :)

4 yorum:

  1. Güle güle giy canım, ben de çok beğendim. Bu yasıma geldim ( 20 ) düğünler dışında topuklu giymedim... Artık atılım yapmak istiyorum botlar iyi bir seçim gibi :D

    YanıtlaSil
  2. ay çok güzelmiş bubble'cım güle güle giy, benim gojane'in benzeri gibi ;) siyah rengi yok mudur acaba diğer mağazalarında.. bakmam lazım bir an önce!

    YanıtlaSil
  3. Roxana, ben de 24 oldum 1,5 senedir topukluya sardım, bir daha da bırakamadım.Ama okurken hayatta giymezdim, şimdi olsa şimdi de giymem , okulda çekilmez koş, tepin :) çalışırken bir de gezerken lazım :)
    marjocum ben de siyah istiyordum çünkü her renk çizmem botum var siyah dışında ! ne saçma değil mi:) ama ordaki görevlilere sordum kahve üretilmiş sadece öyle dediler, sen yine bak, bazen ne sattıklarından haberleri olmayabiliyor.Şunu da söyleyeyim, kahvesi güzel bir ton, acı kahve. herşeyle uyuyor ama siyahın yeri ayrı tabi

    YanıtlaSil
  4. hmm çok güzelmiş bir bootiem olmadı diye hayıflanıyordum yarın bir gidip bakayım. güle güle kullan ayağında paralansın:)

    YanıtlaSil