27 Aralık 2009 Pazar

CARREFOURDA %51 KOZMETİK İNDİRİMİİİİ

Dün pembepeluş carrefourda %51 indirim vardı şunları bunları aldım diyince akşam çıldırdım.Benim nasıl haberim olmaz diye, gerçi haberim olsa da dün hastaydım ve iş görüşmesine bile zor gittim, carrefour a hiç gidemezdim.
Bu sabah da hasta hasta sürünerek de olsa babamla gittim carrefour a , annemin kızım hastasın hala kozmetik düşünüyorsun diye söylenmesine aldırmayarak:)

Tabi ki hiçbirşey ama tam anlamıyla hiçbirşey kalmamıştı :( Resmen raflar bomboştu.İstediğim, aklımda olan birçok şeyi alamadım.

İşte aldıklarım








Bebak Acı Badem Sütü: Ne zamandır denemek istiyordum, makyaj temizlemek için kullanan çok kişi var.Çok nostaljik ambalajı :) Annemler gençken de kullanırmış ve hala aynı sade ambalaj, aynı renk ve aynı yazı karakterleri hatta aynı eski Türkçe :) Eskiyi hatırlatan şeyleri seviyorum çok zaten.
6 liraydı, 3 e düştü tabi:) Kokusu aynı acı badem .Elime sürdüm , önce çok yağlı gibi gelse de emildikten sonra hiç yağlı his kalmadı, belki benim ellerim aşırı kuru diye de olabilir.


Maybelline Affinitone Fondöten: Hasta halimle Carrefour a gidişimin ana amacı buydu.Ne zamandır Maybelline indirimi olsun diye söylenip duruyordum, Şansıma 03 Sandy Beige (en açığı buydu) sadece1 tane kalmıştı , hatta bunun bile ürün koruma bandı açılmıştı ama kulanılmamıştı, ağız kısmı temizdi diye aldım.Aslında 2-3 tane alacaktım, öyle bir stoklayasım vardı yani.Neyse bu 1 taneyi bulduğuma şükrediyorum:).Fiyatı 16.90 dan 8.45 e fln indi sanırım.En karlı alışverişim bu fondöten oldu .
Glosslara bakıp bakıp almamak için kendimi tuttum ve almadım:) Nedense glosslara çok rabet olmamış, çoğu duruyordu.


Arko Nemlendirici Vücut Yağı: Bu da aklımda yoktu ama fiyatı uygun olunca alıyım hadi dedim.Susam yağı, pamuk yağı ve E vitamini varmış içinde.300 ml.Fiyatı 7.90 dan 3.95 e indi.


Nivea Caregloss and Shine Pembe: Ne zamandır denemek istiyordum.Rengi çok şeker bir pembe, hafif sedefli gibi.Sedefli rujlar asla bana yakışmaz ama bu nedense yakıştı.Yapısı yoğun, nemlendirici birşey.Kokusu çok ağır geldi ama, meyveli vanilyalı yazıyor, aynen öyle.Belki hastayım ve midem hassas diye de öyle gelmiş olabilir.Keşke kokusuz olsaydı.Ama rengini beğendim, rahatlıkla ruj /gloss olarak kullanılabilir renk vermesi açısından


Arko Nem Fındık Vanilya Krem: Maalesef bunların 300 ml lik leri kalmamıştı:( Çok üzüldüm, onlara da çok heveslenmiştim.1 tane bile mi kalmaz yahu.Sinir oldum bu minnacık şeyi aldım mecbur.Kokusu ve nem vermesi çok güzel bunun.Aynı seriden frambuaz ve yoğurtluyu da kullanmıştım, kokusu süperdi ama ellerimi resmen daha da kurutmuştu.Bu ona göre daha yağlı yapıda.Keşke büyüklerine yetişebilseydim.Bu da 3.95 den 2 liraya düştü.


Aslında başka göz makyajı temizleyici alacaktım, ama tek bir markada bile kalmamış, nivea, olay, maybelline..hepsi bitmiş tam da benim ihtiyacım olduğu anda.Bir yandan da belki fazla para harcamadığım için herşeyin tükenmiş olması iyi oldu diye seviniyorum, kendimi kaybedebilirdim yoksa:) Ama gerçekten azmimi tebrik ettim, sürünerek insan yığınını aşıp , o karın ağrısıyla raflardan bişeyler toplayabildiğim için..Nasıl bir kozmetik manyaklığıysa artık.:P

4 yorum:

  1. hayrlı olsun aldıkların ve blgoun aramıza hosgeldın canım mucuk :)

    YanıtlaSil
  2. bend eordaydım 4 saatim gitti gelip gitcem diye ama sonuç fiyasko oldu hiçbişey bulamadım istediğim gibi :(((temizleyici mendiller ve detoks jellerden aldım badem sütünü gözden kacırmısım cilt için çok güzel fayda sağlıyor kırısıklıklara ilerisi için daimi kullanmayı düşünüyorum

    YanıtlaSil
  3. badem sütünü gözümde denedim biraz önce, hem de annem sürme yakar demesine rağmen ve tabi ki yaktı :) tavsiye edilmez.Kuru ciltlere çok iyi gelebilir ama bende faciaya yol açar, cildim yağlıya dönük ve akneye yatkın , imkanı yok süremem :)

    YanıtlaSil