26 Aralık 2009 Cumartesi

ÇOK HASTAYIM :(

Dün işten erken çıkıp eve geldim ama nasıl geldiğimi bilmiyorum.Otobüste bir elimde laptop , kolumda çantam, kalabalık ve ayakta gidiyorum, gözlerim kararıyor, midem bulanıyor...neyse sürüne sürüne geldim, kendimi nasıl yatağa attım bilmiyorum.Ateşim 39 derece ve midem resmen oynuyor..Sabaha kadar uyuyamadım, daha doğrusu uyuyamadık..Annem , anneannem , babam ve telefonda naklen yayında canım sevgilim:) işin kötüsü bugün iş görüşmem vardı..

Neyse sabah uyandım, aynen devam, mide bulantısına, baş ağrısına ve ateşe.Doktora gidelim diyorlar yataktan kafamı kaldıramıyorum ki..Annem babam iş görüşmesini iptal et diye tutturdular, ama yok ben bu işi çok istiyorum diye tutturdum çünkü şu anki işimden nefret ediyorum!!


Sonunda istifra ettim ve rahatladım.Bir anda açıldım kendime geldim.Mide bulantısı ne pis birşeydir bilirsiniz.Baş ağrısı ateş onun yanında vız gelir yani.Neyse duşa attım kendimi , ordan kuaföre fön çektirmeye :) Ateşli ateşli gittim iş görüşmeme oh olsun.Çok iyi bir firmada, çok iyi bir pozisyon.Haftaya ikinci görüşmeye çağıracaklarını söylediler.Şans dileyin bana.:):)


Yaklaşık 2 ay önce de grip olmuştum, hayatımın en ağır gribiydi .Bugünkü durumum da aynı öyle bir grip ve üstüne sanırım bir de gıda zehirlenmesi.Ofisimiz taşındığı için yemek işini oturtamadılar henüz ve pek de güzel olmayan bir yerden yiyoruz..Bir gün önce de ofisteki diğer arkadaşların midesi kötüydü.Ve dün 4 kişi işe gelmemişti.Sanırım topluca grip + gıda zehirlenmesi olduk:(:

Normalde deliler gibi iştahlı olan, yemeğe asla hayır demeyen ben, dünden beri abartısız tek lokma koymadım ağzıma.Sudan başka birşey kabul etmiyor midem.Ateşim var yine. Ama sabaha göre kesinlikle daha iyiym.
Bu hafta evden yanımda hafif şeyler götürürüm sanırım.Tabi midem düzelir de birşeyler yemeye başlarsam!!

4 yorum:

  1. lapitak ben de kullandım,ben ayak kremlerini yazın kullanıyorum havuz deniz kumsal üçlüsü ayaklarımı mahfediyor çünkü.:)

    YanıtlaSil
  2. geçmiş olsun cnm güzel bir iş bulmana gerçekten sevindim bransını ve sektörünü de merak etmedim değil hemşehrin olarak :) hayırlı olması dileklerimle

    YanıtlaSil
  3. cnm güzel bir iş ama henüz kesinleşmedi, görüşmeye gittim sadece ama umarım olur, olursa söz verdim kendime bir daha işimle ilgili mızmızlanmıyacağım.
    sektör tekstil cnm bu arada:) ben de tekstil mühendisiyim :S

    YanıtlaSil
  4. ege mezunu musun yoksammmmmm hatta 2009 mezunu :) bnmde yakın bir arkadasım var o sebeple sordum

    YanıtlaSil