13 Aralık 2009 Pazar

E.L.F Siparişlerim

İlk postum E.L.F ile ilgili olsun istedim:)

E.L.F ten ikinci kez sipariş veriyorum.Bayramda bildiğiniz gibi free shipping kampanyası vardı.Ben de sipariş verdim , 10 dakika sonra dayanamayıp bir sipariş daha verdim:) bir de her siparişe hediye lip gloss veriyorlardı gerçi elfin glosslarını sevmesem de hayır demem:)
İlk siparişim şöyleydi:
Studio complexion brush
Studio powder brush
Studio Mellow Mauve allık
Tone correcting concealer
İkincisi ise çok uzun süredir almayacağım, çok allığım var bunu yapmayacağım diye kendimi tutup almadığım eski seri allıklardan, 2 adet concealer fırçası, 1 adet daha önce de aldığım far fırçası ve eyelid primer dan oluşuyor.Bu hafta elime bu siparişim geçti.Hediye olarak gelen gloss spf 15 olanlardan Malt Shake
İşte fotoğrafları:Allıklar soldan sağa innocence, coy, glow..( Resimlere tıklayıp büyütebilirsiniz)
Glow: Çok güzel bir şeftali rengi.İçinde altın ışıltılar var.Herkes Nars Orgasma benzetiyor.Ben onu kullanmadım hiç ama internette gördüğüm swatchlarla karşılaştırırsam evet benziyor.Rengini tam veriyor.
Coy:Ne zamandır istediğim mauve tonlarda bir allık.içinde turunculuk yok, soğuk bir gül kurusu .
sıcak pembeleri kendime yakıştıramıyorum.bunu çok sevdim.rengi çok yoğun azıcık sürmek yetiyor.bunun da içinde altın ışıltıları var.Mauve tonda altın ışıltısı biraz ilginç olmuş.Ama beğendim.
Innocence:Tam bir facia:(kutuda o kadar güzel duruyordu ki, foruma da yazmıştm çok beğendim, bu da soğuk tonda pastel bir toz pembe diye.Ama bildiğimiz beyaz tebeşir tozu.Tamamen mat, ışıltısı falan yok, far olarak bile kullanamam.Belki fondötenle daha iyi sonuç verir, henüz öyle denemedim.
Swatchlar da soldan sağa glow, coy, innocence.Glow ve coy da bu tona ulaşmak için parmağımı bir kere allığa daldırmak yeterken, innocence da defalarca üzerinden geçtim.Oysa kutusunda ne kadar güzel bir renkmiş gibi duruyor değil mi? :( Benim gibi çok beyaz birinde bile belli olmadıysa esmerlerde hiç olmaz diye düşündüm.
E.L.F allıklar hakikaten çok küçük.Ama benim için sorun değil çünkü şu ana kadar allık bitirmişliğim yok, o kadar çok allığım var ki.Ayrıca minicik olduğundan çanta için ideal.
Yapıları biraz toz toz.Fırçayı değdirdiğiniz anda allığın üstü bir sürü zerrecikle doluyor ama ben yine de sevdim çünkü innocence dışında renkleri çok yoğun , kolay sürülüyor, ciltte pürüzsüz yayılıyor



Concealer fırçası gördüğünüz gibi çok küçük.Noktasal olarak kapatmaya ideal bence.Sivilceler gibi:) ama göz altımı falan onunla kapatmaya kalkarsam sabah 2 saat daha erken kalkmak gerekebilir:) Bir de bu fırçayı eyeliner fırçası olarak kullanabileceğimi farkettim çünkü kılları yassı , eyeliner ya da kirpik dibine far falan sürmek için ideal.Kılları sık, yumuşak , kaliteli..
Far fırçası da daha önce alıp çok memnun kaldığım bir ürün.Tekrar aldım bulunsun yedekte diye.Ama açmadım.Diğeri yıpranınca açarım diye düşündüm.Zaten 4 aydır falan far sürdüğümü bile hatırlamıyorum doğru düzgün.Far fırçasının yanında duran da concelar fırçası, iki tane almıştım ya sanki çok kapatıcı kullanıyormuşum gibi :)
Eyelid Primer: Allıklardan sonra en çok merak ettiğim üründü.Rengi tüpte ten rengi, sürünce şeffaf gibi oluyor.Kapatıcı özelliği yok ama ben zaten göz altıma kapatıcı sürmem, şikayetim yok çünkü.Göz kapağına ve göz altına denedim, tahriş ya da yanma yapmadı, göz çevremin tonunu düzeltti.Sürerken köpüksü bir kıvamda dağılıyor , çok hoş.Kuruduktan sonra kesinlikle sürüldüğü belli olmuyor.Farın kalıcılığını artırıyor ve rengini daha iyi gösteriyor.Bunu da beğendim.Tekrar alırım :)

Super Glossy Lip Shine Spf 15 Malt Shake: Nude bir pembe diyebilirim.Bu renge yakın Avondan rujum ve glossum var onları çok beğenerek kullanıyorum.Çok doğal duruyorlar.Bu glossu açmadım henüz, sadece dışarıdan göründüğü kadarıyla rengini tahmin ediyorum.Ama hiç açasım yok, belki bir arkadaşıma veririm ..Çok glossum var ve beni çok cezbeden bir renk değil bu.

Umarım bu hafta diğer E.L.F siparişlerim de gelir ve bir an önce Studio serisi fırçalarıma ve allığıma kavuşurum.Gelir gelmez onlar hakkında da bir yazı hazırlayacağım:)

2 yorum:

  1. ay çok güzelmiş bu allıklar, ortadaki renge (coy) bayıldım :) ben şeftali seviyorum ama bu morumsu renkler bende daha güzel duruyor nedense. :) bu tonlara altın ışıltısı çok yakışıyo kesinlikle. iyi ki almışsın :) innocence kutusunda çok şeker duruyo gerçekten tebeşir gibi mat allıkları ben de sevmem :( altına ışıltılı bi baz kullansan, MAC cremecolor base filan gibi? ya da highlighter filan yaparsın belki :/

    YanıtlaSil
  2. marjocum ben de şeftali tonları sevmeme rağmen kendime yakıştıramıyorum, herkese yakışıyor bana yakışmıyor gibi hissediyorm:)soğuk renkler yakışıyor bana da .
    innocence in mat ve ışıltısız olması değil sorun cnm, bembeyaz bir renk, bildiğimiz tebeşir tozu, gözüme sürdüm far gibi , bembeyaz yaptı o derece... mat allık severim yoksa ama bunun hiç kurtarır yanı yok.belki koyu gelen bir allığımın rengini açmak için kullanırım bilmiyorum:S

    YanıtlaSil