30 Aralık 2009 Çarşamba

MİGROS %50 KOZMETİK İNDİRİMİ -SİZCE BEN MANYAK MIYIM?

Sizce ben manyak mıyım? Evet bu soruyu ciddi ciddi soruyorum..Kendime kızıyorum, söz veriyorum yok yine yapıyorum

Pazar günü Carrefour da %50 indirimde birşeye yetişemediğim için kendimi kaybedip abuk subuk şeyler alamamıştım bildiğiniz gibi!!Ama malum hastayım, raporluyum , işe gitmiyorum ya, sabah 9 da Migrosa gidip indirimden yararlandım , yararlanabildim, gereksiz bir ton şey alma şerefine kavuştum! Başım göğe erdi! Ay çok kızgınım kendime.

Dün sabah yüz temizleyici, tonik, krem grubunda %50 vardı .Tonik zaten kullanmam, temizleyici jelim de Avene marka, o tarz şeylerde dermokozmetik alıyorum zaten.E birşeyler almalıydım ya, gittim bunları aldım.








Evet 3 ü de makyaj temizleyici!! 2 sene falan götürürler herhalde beni ki şu anda elimde açık vaziyette olan 2 farklı temizleyicim de var, onları saymıyorum.İnsan bir tane alır yedekte bulunsun diye, ama yok 3 tane kesti, halla Maybelline çift fazlıdan da alacaktım, onu da yıllardır kullanırım, geri bıraktım kasada, kasiyer garip garip bakınca :S
Neutrogena Göz Makyaj Temizleyicisi: Ağzını açtım şok oldum, tıpası yok ve ağzı oldukça geniş, dökülmesi falan çok kolay.Benimkisi öyle diye düşündüm ama Palomacığıma sordum, onunki de öyleymiş, o hep kullanırdı bunu zaten.Yani böyle saçma tıpasız bir ürün ambalajı yapmışlar.Umarım üründen memnun kalırım.
126 ml .Fitatı 15 lTL den  7.5 TL ye indi.

Diadermine Dermo Detox Makyaj Temizleyici Su: Bu ürün spreyli şişede.Yüz ve göz makyajı için , durulanmaz yazıyor üstünde.Bioderma H2o makyaj temizleme sularını biliyorsunuzdur belki, onlar gibi sanırım, henüz denemedim.Ama beklentim o yönde.Umarım memnun kalırım.Yüzüm için yağlı makyaj temizleyicileri sevmiyorum, bunu göz makyajını iyi çıkarmasa bile yüz makyajımı çıkarmak için kullanacağım.16 TL den 8 TL ye indi.200 ml

Garnier Esas Bakım Makyaj Temizleme Sütü: Gül özleri içeriyormuş, yapısına elimde baktım, yağsız bir süt.Dayanıklı yüz ve göz makyajını temizleme iddiası var.Umarım çıkarır.Göz makyajım için kullanacağım.Bu çok karlı oldu çünkü 200 ml ve 9 TLden 4.5 TL ye indi.Garnier ürünleri çok uygun fiyatlı zaten nedense.


Bu sabah da hızımı alamayıp aşağıdakileri aldım, vücut ve el bakımında %50 vardı.






Neutrogena Rahatlatıcı Krem ler 300 ml ve 3.75 TL ye geldi, sevgilime aldım , cildi çok  kuru bebişimin.Askere de gidecek, hergün traş olunca cildi pul pul olacak diye tasalar tuttu şimdiden beni:(

Arko Classic Yağlı krem, anneme ve bana, ellerimizi ancak böyle yağlı şeyler nemlendiriyor.

Hoby Ayak Kremi, çatlakları tedavi ediyormuş, profesyonel ayak kremi yazıyor.İçindekiler de Madecassic asit , E vitamini, Pantenol, Shea Butter var.Özellikle Madecassic asit yaraları tedavi edici özellikte olduğundan çatlakları tedavi etme iddiasına inanmış bulunuyorum :) Bu da 3.5 TL ye geldi indirimle.

5 yorum:

  1. Aldiklarini güle güle kullan canim.. Neutrogenanin göz makyaj temizleycisini bende kullandim ve gayet iyi oldugunu söyleyebilirim.. Bu arada tatlim kampanya ne kadar devam edicek bilgin varmi?

    YanıtlaSil
  2. garnier çok ucuzmuş gerçekten,,umarım aldığına değer,,deneme fırsatın oldu mu hiç, makyajı iyi çıkarıyorsa bende burdan bakıyım bi tabi kalmışsa:D güle güle kullan hepsini bu arada..

    YanıtlaSil
  3. ya keşke bende ilde otursam oturduğum yerde ne Carrefour nede migros var benimde makyaj temzileyicisine kremler ihtiyacım var canım güle güle kullan hepsini

    YanıtlaSil
  4. kızlar teşekkür ederim :)
    Chunli cim yüz bakım ürünleri kampanyası 29 aralık, vücut ürünleri 30 aralıktaydı, ve tek günlüktü hemmigroslarda hem tansaşta.ben migrostan aldım.
    olcaytile, garnierı şimdi denedim, daha doğrusu bir gözüme garnier bir gözüme diadermine sıktım :), ikisi de süper çıkardı makyajı.dağıtmadan, bulaştırmadan ve kalıntı bırakmadan temizlediler.

    YanıtlaSil