31 Aralık 2009 Perşembe

MUTLU YILLAR :)




MUTLU YILLAR!!

Yeni yıla sevgilimin yanında gireceğim için çooook mutluyum, bugün çok yorucuydu benim için, temizlikti, hazırlıktı, manikür, pedikür, saç, bavul , kıyafet hazırla derken canım çıktı, bu saat oldu hala işim bitmedi .Ama yarın akşam bu saatlerde sevgilinin kollarında cingıl belllssss cingıl belllllssssss diye bağırırken bu yorgunluğumu atacağımı düşünerek rahatlatıyorum kendimi.

Hiç bir yeni yıla girerken bu yıl şu olsun aman bu da olsun gibi dileklerim olmadı.Yani normal olarak sağlık başta olmak üzere çeşitli dilekler oluyor tabi ama bunlar her zaman olmasını istediğim şeyler zaten:)

Sevgili Noel Baba,

1. Sağlık getir yeni yıl bana, aileme, canım biricik aşkıma, dostlarıma
2.Aşkımla kavuşmama az kaldı, her yeni yıl bizi biraz daha yakınlaştırıyor.2011 e girerken artık önümüzde engel kalmamış olacak , yeter artık bitsin bu uzaklık , bu yollar :( Kavuştur bizi yetti gari.
3. Bana iyi bir iş getir noel babacım, hatta sana kolaylık olsun , hafta sonu yaptığım görüşmeden olumlu dönüversinler bana, ne sen yorul ne ben bir daha görüşme stresi yaşayayım.Hazırda varken orası oluversin.Uğraşma
4. E biraz da  para lütfen.2009 mali olarak çok parlak geçmedi malum..2010 da hem gönlü hem cüzdanı zengin bir insan olmak istiyorum, zaten cüzdanım zengin olunca gönlüm daha da zenginleşiyor.
5.Gazetelerde, haberlerde beni üzen, kaygılandıran, ne oluyoruz dedirten şeyler duymak istemiyorum artık.Kaygı, korku , şüphe içinde yaşamak istemiyorum.Yoksa çocuk doğurmayacağım ona göre noel baba.Derle topla ortalığı biraz.

Teşekkür ederim.



Pazar günü akşam İzmir de olacağım.10 günlük bir tatilin ve en kötüsü de sevgilinin kollarından dönüp işe gitmek çok bunalım yaratacak üzerimde biliyorum, her zaman olduğu gibi.Off yine karamsarlaştım.
Neyse, gözümden uygu akıyor.Dönünce görüşürüz.

Tekrar hepinize mutlu yıllar :)

1 yorum: