15 Aralık 2009 Salı

OLMAZ BÖYLE ŞEY!!! E.L.F SİPARİŞLERİ 2. KUTU

Gerçekten olmaz böyle şey !! E.l.f  siparişlerimin ikinci kutusu gelmedi diye hem buraya yazmıştım hem de elfe mail atarak beyinlerini yedim onların.Sonra biraz önce ne oldu dersiniz , masamdaki E.L.F kutusunu nasılsa eski siparişlerimin boş kutusu!!! diye elime aldım atmak için, bir de kendime kızdım günlerdir boş kutu masanda duruyor ne pissin diye..Elime aldım ve şoka girdim kutu dolu ve açılmamış!!!!Anneee diye bağırdım,  bu kutu ne zaman geldi dedim, meğer cuma günü gelmiş :) Cumadan beri studio serisi fırçacıklarım, allığım onun içinde yatıyormuş bir güzel masamda.Bense  5 dakika önce kavuştum onlara.Neyse  çok uzattım anlatmaya başlayayım :)

Studio Powder Brush: Everyday Minerals Flat Top brush ın muadili ancak bu olabilir.ELF bu fırçayla beni benden aldı..Nasıl bir yumuşaklık o.ELF in eski seri fırçaları bunların yanından geçemez.Palomacım önceden almıştı bu fırçadan, kızıııım süüüpeerrr şeklinde bir yorum da yapmıştı zaten:).Kılları oldukça sık, ürünü güzel tutacak gibi görünüyor.

Studio Complexion Brush: Bu da allık, bronzer ya da pudra sürmek için harika.Aynı şekilde süper yumuşak ve kılları yoğun.

Araya giren bir adet eyeshadow brush daha var ..Ne zaman ne ara sepete attım bilmiyorum.Açmadım, ki zaten açmadığım bir adet daha vardı..Saçmalamışım yani:)

Studio Mellow Mauve Blush: kutusu çok güzel, içinde pufidik destekleri olan karton kutusu var, allığın içinde de küçük aynası var.Ambalajı oldukça kaliteli.Allığın yapısı gayet hoş, ipeksi ve ince dokulu.Çok fazla pigmentli değil, kontrollü uygulama sağlayacak gibi.Yanlız renginde keşke biraz kahvelik olsaydı daha çok hoşuma giderdi.Çok pembe-mor.Mauve renginde kahve tonu da olur diye biliyorum..Neyse yine de sürünce belli olur .

Tone Correcting Concealer Light Beige: Maalesef çok koyu:( Nasıl böyle bir seçim yaptım bilmiyorum ama sitede renk seçeneklerinde sarı tonlu kapatıcılardan en açık bu görünüyordu. Benim cildimden abartısız 3-4 ton koyu.İmkanı yok sürmeme.Açmadım hiç boşuna.

Gloss spf 15: Bu da hediye gelen gloss.Şeffaf ama içinde simleri var.Hiç ilgilenmedim kendisiyle zaten şeffaf gloss sürme alışkanlığım yok.






Son söz :)fırçalar harika gerçekten, bu kadar beklemiyordum.3,5 £ fiyat da bu fırçalar için süper.Mümkünse ilk free shipping kampanyasında edinin.Ama allıklar beni çok düşündürüyor , içinde mineral oil var daha bir sürü madde var ama en çok mineral oil düşündürdü, sivilceye neden olacakmış gibi bir korkum var ki bugün yanağımda 1 adet kooocaaamaaan sivilce çıktı.Bu korkum da bundandır:) Geçen haftadan beri kullanıyorum diğer allıkları , sivilce de tam allık sürdüğüm yerde yaa:(:(Umarım bu bir tesadüftür.

2 yorum:

  1. bubble'cım sigmada beğendiğin açılı fırçayı tavsiye ederim, mac'in versiyonundan daha yumuşak, inanamadım :)

    bu arada yazılar düzelmiş! ie, chrome ve firefox ile baktım, okunuyor :) çok sevindim, nası hallettin?

    YanıtlaSil
  2. ay tatlım sorma, ben yazı karakterinden webdings seçmişim, o blogger help forumundan blog konusunda manyaklaşmış bir official blog star kademesindeki biri yardımcı oldu :p ben de çok mutluyum düzelmesine..
    Bu arada ben de elf studio serisini şiddetle tavsiye ederim, o kadar yumuşkii inanamazsın :):)

    YanıtlaSil