1 Eylül 2011 Perşembe

AVON-Solutions Sensitive Botanicals Göz Kremi SPF15


Bu göz kreminin hastasıyım, taa Liiv Botanicals zamanından. Liiv Botanicals serisini bilenler bilir, çok hayranları vardı bir zamanlar. MUA da, avonun en iyi puan alan ürünleri de bunlardı zaten. Hassas ciltler için çıkarılan, bilimum ot- bitki özü içeren ama en önemlisi parfüm ve paraben içermeyen krem diye piyasaya sunulmuştu.

Türkiye'de yaklaşık 2 sene satıldı ve kaldırıldı (2 seneden bile az olabilir, yanılıyorsam düzeltin)

Ben çok üzülmüştüm, çünkü göz kremini çok seviyordum.  Hem yapısı çok hafif, hemen emiliyor hem de SPF15 olması, günlük olarak ihtiyacım olan güneş korumasını sağlıyordu. Bu sene Solutions- Sensitive Botanicals adlı seri ile Liiv Botanicals serisinin tüm kremleri geri geldi- serumu hariç.
İçerikleri, kokuları, yapısı, herşeyiyle aynı gözüküyor, yine Avon'un anlamsız isim değişikliklerinden biri sanırım.

Bu göz kremi parfümsüz, hem kimyasal hem de fiziksel filtreler içeriyor, çok çabuk emiliyor, gözümü yakmıyor ve makyaj için bence harika bir baz. Emildikten sonra kesinlikle yağlı bir his bırakmıyor, bilakis mat ve aydınlık bir görünüm veriyor.( Çok hafif beyazlatıyor, bu yüzden aydınlık veriyor sanırım). Göz çevremde herhangi bir hassassiyete neden olmadı, ayrıca tüpte olması çok sevmemin başka bir nedeni. Bence, Liiv Botanicals serisinin bembeyaz ambalajı daha şıktı, bu yemyeşil janjanlı ambalaj beni pek açmadı.Tek sevmediğim yanı bu olsun diyor, sizi yine kalitesiz bir fotorafla başbaşa bırakıyorum.





Fiyatı %50 indirim zamanlarında 15 tlye iniyor yanılmıyorsam. Benim yedeklerim bile var, bittikçe alacağım bir ürün.

Bu serinin bende temizleyicisi, gündüz ve gece kremleri de var ama hepsi dekolte kremi oldu :) Bence onlar oldukça kuru ciltler içinler, benim için fazla yoğun.
Bir gün denk gelirseniz, denemenizi tavsiye ederim.

2 yorum:

  1. Off böyle de anlatılmaz ki! Hemen kataloğa bakıyorum ve indirimdeyse alıyorum! :p liiv serisinin kremini ben de çok severdim, bitirmek üzereyim, iyi olacak bu krem bana :)

    YanıtlaSil
  2. merhabalar :) bnde bi göz kremi almayı düşünüyorum.Yavastan yavastan bi kırışıklık oluşmaya basladı yada bnm pimpirikliğim bilemiyorum :) Bu yazınız ilgimi çekti:) ne gibi etkileri oldu sizde? bu arada bnde beklerim bloguma üstelik hediye çekilişm vaarr :))
    http://pekbilmis.blogspot.com/

    YanıtlaSil