14 Mart 2010 Pazar

Bu Aralar Ben..

1.Tayt modası sonsuza dek bitmesin istiyorum. Abartmıyorum, tüm kışı tunik-tayt-çizme üçlüsüyle geçirdim.
Haftanın sadece 1 günü o da zorla, söylene söylene kot pantolon giyer oldum, on taneden fazla tayt aldım.
Favorim tabiki jean görünümde olanlar, bayılıyorum onlara.

İş yerinde de tayt en büyük rahatlık, eşofmandan bile rahat!

Tayt ne büyük rahatlıkmış, ne medeniyetmiş meğersem. Ben küçükken de annelerimiz teyzelerimiz tayt giyerlerdi hep. Çok tasvip ettim şimdi kendilerini.

Yaz çocuğu olmama rağmen, neredeyse yaz gelmesin, çizmeler taytlar kalkmasın diyecek duruma geldim.
( Bir de tayt, giydikçe genişleyen birşey olunca, şişmanladığınızı her sabah yüzünüze vurmuyor kot pantolon gibi, o konuda çok sadık kendisi)

( Bu arada geçen kış asla tayt giymem giyeni de sevmem şeklinde dolaşıyordum ortalarda, bunu da söylemeden edemeyeceğim!)


2. E.L.F de Free-shipping olsun istiyorum, 5 mart ta oldu ama kaçırdım, maalesef:(
Yine abuk subuk gereksiz şeyler alıp geçici mutluluk enjekte etmek istiyorum damarlarıma.

3. Mineral aşkım geri döndü, kabus geri döndü !! Everyday minerals'in sayfasına bakıp bakıp iç geçiriyorum, neden Tr ye gönderimi kestin sanki diye tepiniyorum, kızıyorum bilgisayar başında..
Hergün, sabahları üşenmeden sürer oldum, ama cildimin kötü etkilenmesinden ve yine başa dönmekten korkuyorum. Kısıtlamaya çalışıyorum kullanımı:P

4. Bir süredir cilt bakımı ürünü almaya ara vermiştim, sakindim. Bu aralar yine yeni yeni şeyler denemek istiyorum, kendimi tutuyorum, ama temizleme jelim biraz daha azalınca yeni şeyler almak için bahanem olacak, o günler çok yakın, hissediyorum :/

5. Çeşit çeşit babetler istiyorum, dün yılan derisi görünümünde olanları beğendim YKM de ancak kendileri çook uyduruk görünümdeydiler, elime alırken bile parçalanacak gibi duruyordu, iki yere sürterse ne olur hali bilemiyorum, hiç gözüm tutmadı, almadım..

6. Çok şişmanladım. Biliyorum bunu çok yazdım buraya, yok işte rejim yapıcakmışım da spora adayacakmışım da kendimi, hikaye! Yapmadım hiçbirini. Ama yarından itibaren başlıyorum. İnanmadığınızı hisseder gibiyim, görürsünüz :P

7. Erkek arkadaşımın askerliği yaklaşıyor hergün biraz daha. Ben biraz daha hüzünleniyorum. 15 ay nasıl geçecek bilen var mı?  Uzun bir geceymiş gibi uyuyayım, uyandığımda bitmiş olsun istiyorum. 


Siz bu aralar ne alemdesiniz:/

4 yorum:

  1. of askerlik mevzusu bizde de var. Daha kesin bir tarihi olmasa bile sıkıyor beni şimdiden :/

    YanıtlaSil
  2. Ah ah...
    15 ay askerlik...
    Bizim 4 ayımız kaldı, geçiyor bir şekilde merak etme canım...:(

    YanıtlaSil
  3. canım boşuna başlama diyete bence, dersen ki neden sevgilin gidince yiyemezsin zaten iştahtan kesilirsin. o acaba ne yiyor diye düşünüp bunalıma girer iskenderi geri çevirirsin emin ol.

    YanıtlaSil
  4. tayt gerçekten büyük rahatlık :)

    YanıtlaSil