31 Mart 2010 Çarşamba

E.L.F siparişlerine devam..

Evet, kaldığım yerden devam ediyorum E.L.F lerime:

Studio Undereye Concelaer& Highlighter:

Yine ambalaj olarak bence çok güzel olan bir ürün.Neresi güzel bunun diyebilirsiniz, zira görünüşte birşey yok, dokunmanız lazım :) (Dokununca böyle yumuşak, mat bir dokusu var ambalajının ama ben anlatamadım onu size ya çok saçma oldu, unutun :P)

Öncelikle kapatıcı kısmının rengi bana oldu, koyu gelmedi, gözlerim yaşardı! Ayrıca her iki tarafın kıvamı da çok sulu.
Benim göz altlarımda çok sorunum yok, hatta hiç yoktu ama 2 aydır çok yoğun çalıştığm için morluk başladı çok hafiften, yine de rahatsız oluyorum. Bu kapatıcı bana yetti ama ciddi morluk problemi olanlara asla yetmez. Çok çok hafif bir yapıda.
Highlighter bölümü, göründüğü gibi bembeyaz, içinde belli belirsiz pırıltılar var. Bu bölüm de çok hafif kıvamda, sürüldüğünde pek birşey farketmiyor.
Bu sabah önce kapatıcı üzerine de aydınlatıcı bölümünü tüm göz çevreme sürdüm, çok birşey farketmedi açıkçası :) Ben bir daha alabilirim belki ama çok problemli gözlere tavsiye etmiyorum.





Studio Cream Eyeliner:

İşte bu ürüne ba-yıl-dım! Çok mutluyum artık eyeliner çekebiliyorum  hem de aceleyle işe giderken sabahın 6 sında !

Daha önce, SoChic' in blogundaki , eyelinerlı fotosuna keşke ben de böyle çekebilsem diye yorum bıraktığmda, marifetin jel eyelinerda olduğunu yazmıştı, yalan da söylememiş. Kendisini andım sabahın köründe, belki kulakları çınlamıştır:P

Çok diyecek birşey yok, tekrar tekrar alırım, çok beğendim, şiddetle tavsiye ediyorum.



Studio Golden Bronzer:

Çok ince yapıda, rengini çok güzel veren yumuş yumuş bir bronzer. 4 rengi de çok güzel, allık değil de far olarak kullanasım geldi. Gözümde de denedim, çok güzel durdu.


Çok pırıltılı daha doğrusu pırıltı demek doğru olmaz, sedefli ya da metalik görünümlü diyelim. Cildim prolemli ve gözenekli olduğundan sedefli ürünler kötü duruyor.  Yine de fondöten+pudra ikilisinin üzerine sürülebilir.






Boyu da oldukça büyük, kısacası beğendim, tavsiye ederim.



Blotting Sheets:

Resimde gördüğünüz gibi aşırı ince bu yapraklar. Rengi de yeşilimsi ve içinde ot parçaları gibi görünen parçacıklar var. Ne oldukları hakkında tek bir fikrim yok ama görüntüsü çok çirkin, açıkçası kıl oldum!

Pakette 50 adet var, fiyatı 1,5£ . İçinde, yeşil çay özü varmış, öyle yazıyor, o iğrenç görünümlü partiküllerin yeşil çay parçacıkları olduğunu düşünmek istiyorum :/

Bir daha alır mıyım bilemiyorum:/


3 yorum:

  1. canım güle güle kullan cicişleri:) ee madem gel eyeliner olayına girdin foto isteris:P

    YanıtlaSil
  2. bu yapraklar yağı emiyorlar mı denedin mi? benim cildim aşırı kuru olduğu için abanıyorum nemlendiriciye bu seferde gün içinde parlama oluyor haliyle.

    YanıtlaSil
  3. sochic ciim, eyeliner olayına hızlı bir giriş yaptığım doğru ama henüz yine de senin fotolarındaki kadar güzel değil, beceremiyorum o kadarını...

    Kalüfer böcüğü, ilk kez dün denedim ve matlaştırıyor bence, fiyatı da uygun ve free shipping olduğunda alınabilir. ama ben hala o partiküllere gıcığım:P

    YanıtlaSil