25 Eylül 2010 Cumartesi

BIR DE BUNU DENEYELIM

Effaclar duo hakkında aşağıdaki postumda yazdığımdan daha öte bir bilgi alamadığımdan, başka arayışlara yöneldim :P Muradın ürünlerine açıkçası hep ön yargıyla yaklaştım. Türkiyede zaten aşırı pahalı ancak yabancı sitelerde de, pahalı olduğu yorumları hep var, yani sadece bizde pahalı değil. Ancak yorunlarda dikkatimi çeken bir şey var ki, Murad kullananlar ya çok mükemmel, Murad ürünleri olmadan yaşayamam diyor ya da Murad ürünleri çok pahalı bir hiçbir işe yaramıyor, paranızı çöpe atmayın diyor. Yani ortası yok. Ben de bundan etkilenmişim sanırım:) 

Strawberrynet'de,  hassas ciltlere özel ürünlerde büyük indirim var. 2 ürün dikkatimi çekti:

1. Gentle Acne Treatment Gel:
İddiası akneli cildi nemlendirerek, yatıştırarak tedavi etmesi. İçeriği güzel gibi duruyor, %0,5 salisilik asit, Glikolik asit, retinol, A ve E vitaminleri, çay ağacı yağı, lavanta yağı ve birkaç bitkisel öz daha var. En hoşuma giden yanı alkol olmaması. 75 ml

Yağlı cilt ürünleri maalesef bol alkollü genelde. Ancak Muradın birkaç akne ürününün içeriğini inceledim ve alkol yoktu bunlarda.

Cildim akne tedavi ürünlerine hep pul pul kuruyarak, kızarıp, kaşınarak tepki vermiştir ve asla cildi kurutmayacak nazik vir akne tedavisinin varlığına inanamamışımdır. Bakalım Murad beyler bu fikrimi değiştirebilecekler mi?


2. Acne Spot Treatment: %3 sülfür, glikolik asit, salisilik asit, yulaf özü, A ve E vitamini, Lecitin, portakal ve üzüm çekirdeği yağları, çinko, allantoin vırt zırt şeklinde, gözüme çok zengin görünen bir içeriği var. Sadece aknelerin ya da sorunlu bölgelerin üzerine sürülmesi tavsiye ediliyor, adından da anlaşılacağı gibi.
15 ml.

Her iki ürünü de Türkiyeden alabileceğim fiyatların yaklaşık onda biri kadarına falan aldım. Burada resmen kazıklanıyoruz cümlesini 371023710 kez tekrarlamak geliyor içimden.

Şimdi de gözüm Correcting Moisturiser SPF 15 ve Murad Clarifying Toner'de. Tonik yine alkol içermiyor, witch hazel( hamamelis) özü içerikte en başta ki kendisi akneli ciltler için iyi birşeymiş. Hemaroid tedavisine de birebirmiş :P ( şaka yapmıyorum, öyleymiş) Strawberry fiyatı 33 tl olan bu tonik, burada 80 lira. Aldığım Gentle Acne Treatment Gel 169 TL!

Ben yukarıdaki iki ürüne toplam 50 tl ödedim, bir de bağlılık indirimi oldu üç beş kuruş yine.İhtiyacı olan varsa çileğe bir baksın.

5 yorum:

  1. bende muradın akne serisini kullanıyorum ama şuan sadece yıkama jeli ile toniğini kullanıyorum,bahsettiğin iki ürünü daha önce kullanmıştım ama açıkcası muradın ürünlerini çok sevmeme rağmen bu iki ürün hakkın nötürüm :) umarım sende çok daha iyi etki eder kullanıpta memnun kalan çok var :)

    YanıtlaSil
  2. yıkama jeli ve toniğinden memnun musun canım? Ben de la roche effaclar jel ve tonik kullanıyorum bir süredir, jelden memnunum da toniğe ara verdim. çok alkollü olduğu için tahriş etti cildimi, sürekli kızarık ve kaşıntılı, pul pul bir hal aldı cildim. Bıraktım 1 haftadır. Muradın toniğine taktım kafayı şimdi :)

    YanıtlaSil
  3. her ikisindende memnunum :)

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Çok pahalılar ikisini 50tlye nerden aldın ben baktım sitelerde 100ün üstünde fiyattalar

    YanıtlaSil