26 Ocak 2011 Çarşamba

MAYBELLINE- The Falsies Volum' Express Maskara

Güneş koruyucu yorumu görmekten kusmuş olduğunuzu görür gibiyim:P

O zaman ben de maybelline in yeni rimelinin nasıl da nefret ettiğim bir rimel olduğunu anlatayım size.

Şöyle ki ilk aldığım günden beri, rimeli açtığımda, fırçanın üzerine inanılmaz fazla bir rimel topağıyla geliyor. Öyle bir topak ki, kirpiklerim birbirine yapışmaktan öte, rimelde gözümün içine kaçıyor, gözümün heryerine bulaşıyor, kurumuyor, ay  vıcık vıcık işte, anlatamıyorum hislerimi.. Islak ıslak ,yapış yapış gözler... Makyajda en nefret ettiğim şey.

Fotoğraf çekmeye çalıştım ama gece olduğundan mı ne, hislerime yeterince tercüman olamadı fotoğraf. Gerçekten, sürülemeyecek kadar çok rimel geliyor fırçaya. Acaba benimkinde mi sorun yoksa herkesinki böyle mi merak ediyorum çünkü bu rimel çok övüldü, çok reklamı yapıldı ve çok sattı gördüğüm kadarıyla.

Yılbaşı indiriminden 10 Tl ye aldığımdan, götürmeye üşendim aldığım yere açıkçası..Paloma'cığıma sordum, onunki de böyleymiş biraz, pek beğenmemiş, almam bir daha, keşke sorsaydın bana almadan önce dedi..

Neyse, şu anda rimeli kullanamıyorum, halbuki çok hevesliydim. Kıvrık fırçalı rimelleri hep çok severim çünkü kirpikleri çok güzel ayırır ve uzatırlar ama bu olmadı, ııhhh, cııkk..





Ayrıca, Maybelline genel olarak uygun fiyatı ve fiyatına göre çok iyi olan kalitesiyle beni çok şaşırttı bu ürünle.Halen benimkinin bozuk olduğunu diliyorum.. Bir de Collosal ( sarı- tombik şişeli) aldım ama onu açmadım henüz umarım o da böyle değildir.


Sizin ki de böyle mi?


Not: Resim webden alıntıdır diye bir not ekleme ihtiyacı hissettim. Bunu hep yapmam gerekiyor sanırım :S



4 yorum:

  1. Colossal kullandım, siyah turbosu var ya onu kullandım ikisi de şimdiye kadar en severek kullandığım rimeller. Üstelik lens de kullanıyorum, biraz daha hassas gözlerim. Clinique in değişimle verdiği rimeller için bitmek üzere olan colossalımı vermiş ve pişman olmuştum o daha güzeldi diye... Bence de seninkine özel bir sorun olabilir, hava aldıysa bayatlayıp topaklanmış olabilir mesela...

    YanıtlaSil
  2. Collosaldan memnun olan ben de çok duydum, umarım dediğiniz gibi olur.
    Falsies ise hava almamıştı, bayatlama şeklinde de değil. Çünkü kuruma yok tam tersi, aşırı cıvık kıvamı.. Çok sulu yani.. Gerçekten anlatılmaz yaşanır yani :)

    YanıtlaSil
  3. ben de falsies'i kullandım ve çok çok memnun kaldım , topaklanma yapmadı ,güzel kıvırdı fiyatına göre oldukça verimi yüksek gelmişti :)

    YanıtlaSil
  4. Ben Colossal da Falsies de kullandım. Colossal'ı bende begenmemiştim ama Falsies'e bayılmıştım Yalnız malum canım yeni şeyler denemek istiyor o yüzden şu an baska seyler kullanıyorum. Elimdeki stoklar bitince ucuz rimel istersem gene alabilirim. Ayrıca bi arkadasıma da önerdim o da Lancome Hypnose bitirdikten sonra bunu aldı.Kesinlikle Hypnose'dan daha güzel duruyor onda da. Hypnose'da rimel sürdüğü bile belli degilken bunda hem rengi belli, hem de kıvrık kıvrık belirgin duruyor. Şans işte herkeste başka duruyor demek ki.

    YanıtlaSil