28 Mart 2013 Perşembe

AVON- Supershock Göz Kalemi, Aqua Pop

Evet bu aralar bana "yaz" geldi. Şu blogu açtığımdan beri bu kadar canla başla post hazırlamamıştım sanırım.
Şu aralar, evlilik hazırlıklarınan bana bay geldi doğrusu, hiçbirşey yapmaya fırsat bulamıyorum, arkadaşlarımla görüşecek vaktim bile yok. Hiç olmazsa kozmetiklerimle uğraşmak kafamı dağıtıyor..

Ayrıca , farkettim ki bu ay  sürekli Avon'a çalışmışım :) Avon'un herşeyini beğenmesem de, bazı vazgeçemediğim ürünleri var, göz kalemleri de bunlardan biri.

Supershock jel göz kalemlerini duymayan , beğenmeyen var mıdır bilemiyorum.. Ben ilk başlarda oldukça tırstım bu kalemlerden. Çünkü yapıları yumuş yumuş, kayıp gidiyor, anında donup sabitleniyor, çok yoğun renk veriyor.. Bu sayede de sıfır hata ile kullanılması gerekiyor. En ufak bir yanlışınızda, makyajınızı silip yeniden yapmanız gerek :)

Fakar bünye bu tabi, o da alıştı her sabah üst gözkapağına göz kalemi çekmeye.. Rimel faslını çoğu zaman atlıyorum, vakit bile bulamıyorum.

Bende bu kalemlerin iki rengi var. Black, kömür gibi, muhteşem bir siyah. Başta Marjo olmak üzere, birçok blogger bu kalemden çok bahsetti :) Marjo'nun yazıları için şuraya tıklayabilirsiniz.

Ben en son çıkan yeni renklerden Aqua Pop rengini aldım bir de. Çok hoş bir koyu mavi, (lacivert denemez pek), metalik görüntülü.


Bir tek başına, bir de Black rengiyle yan yana swatchladım.

Bu arada söylemeye gerek yok ama yine de yazmadan geçemeyeceğim. Bu kalemler çok kalıcı.. Hem de çok :)

3 yorum:

  1. bu seriden bir kaç renk var bende de gerçekten performansları fiyatlarının çok üstünde

    YanıtlaSil
  2. Akmıyor diyorsunuz yani, Avona bakmalı kısa zamanda.

    YanıtlaSil
  3. Ben bunları daha çok göz pınarımda kullanıyorum, zira burada hiçbir kalem durmuyor bende... Bu supershock'lar hariç. Silinmeden birkaç saat kalıyorlar. Gün sonunda silindiği zaman da oraya buraya bulaşmadan hafifçe siliniyorlar. Her eve lazım bence.

    En son aldığım Aqua Pop ve Flash renkleri de eklenince bende bunlardan 5-6 renk oldu. Elim değerse ben de karşılaştırmalı bir post yazmayı düşünüyorum yakında inşallah.

    YanıtlaSil