19 Ağustos 2012 Pazar

Düdüklü Tencere tavsiyeleriniz??

Bizim evde hiç düdüklü tencere kullanılmadı. Annem oldum olası korkar düdüklüden ve inanılmaz karşıdır. Evet eski düdüklüler gerçekten de tehlikeliydi ancak tabi günümüzde markalar birçok değişik tasarımla , daha güvenli düdüklü tencereler çıkardı.

Aslında annemin huyunu kapmamdan mıdır nedir bilemiyorum, ben de acayip karşıydım düdüklüye, ay amaan, almam banane, 1 saat pişiririm diyordum, ta ki  1 hafta öncesine kadar.

Bütün evlenmiş ve evlenecek arkadaşlarım, kızım az ye de düdüklü al artık kendine demeye başladılar. internetten de okuduğum yorumlardan sonra, kesin olarak almaya karar verdim.(İnsanlar 10 dakikada fasulye falan pişiriyorum, ay aman çalışan kadının sağ kolu efendim falan gibi yorumlar yapmış.. ne kadar doğru bilemiyorum )

Araştırırken, en çok Arzum Passione'den memnun olduğunu okudum kadınların.. Yarın bir de gözümle görmek için mağazaya gideceğim ama alacağım yer tabi ki hepsiburada.com olacak :)

Şu mutfak işinde inanılmaz acemi  Bubble'a tavsiye verin birazcık, hangi markayı alayım?


5 yorum:

  1. fiyat olarak pahalı gelmezse eğer tefal de şuan iki düdüklü 400 lira ve saç maşası da hediyesi var :) hem tencere hem düdüklü olabiliyorlar sanırım biri 4 biri 6 litre bi bakın derim :)

    YanıtlaSil
  2. Ya Tefal için, o kadar fazla insandan kötü yorum duydum ki. Düdüklüleri yemekleri hep yapıştırıyormuş. Bunu internetteki yorumlarda da okudum. Bir de bana aşırı komplike geldi, nutricook serisine bakmıştım da, gereksiz teknolojik gibi geldi bana :) Açıkçası o yorumlardan sonra 400 tl vermeğe gönlüm elvermiyor :) 200 tl civarı birşey bakıyorum .
    Sen kullanıyor musun?
    Bu arada tavsiyen için teşekkürler ;))

    YanıtlaSil
  3. merhaba eğer bütçen elverişliyse fissler düdüklülere de bakabilirsin biz evde kullanıyoruz tefali filan attık kenara, 2 dakika mercimek çorbası yapıyoruz :D geçen patates haşlamak için 2 dakikadan fazla tuttum patatesler resmen hamut gibi paramparça olmuştu. tabi bu süreler düdüklü kaynadıktan soraki süreler ortalama 8-10 dakikada en zor pişen yemekler dahil pişirebilirsin

    YanıtlaSil
  4. Hutcombine, çok teşekkürler. Bak bu markayı gördüm internette ve merak da ediyordum ama hiç kullanana rastlamadım tanıdıklarımdan. inceleyeceğim. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. Fiyat olarak uygun olmasını istiyorsan esse'nin 4lt olanını kullanıyorum tavsiye ederim.Büyük de var bir tane de evde 2 kişi olunca 4lt bile fazla fazla yetiyor.

    YanıtlaSil