26 Ağustos 2012 Pazar

Pantene Saç Bakım ürünleri-Pazar ganimetleri

Evet, birşeyleri ucuz bulunca abartıp biraz fazla stoklayabiliyorum :)







Pantene saç maskeleri. Hiçbirini kullanmadım bunların ama iyi olduklarını duydum. Ayrıca, Olay parfümeride ( Eskiden Halay Parfümeriydi :)) bunların her biri 3.95 TL'ye inmişti, ne kadar kötü çıkabilir ki, en kötü saç kremi gibi olur dedim. Aslında Gliss'ten çok memnunum ama fiyatı ucuz olunca bunları deneyeyim dedim.Neden bu kadar ucuzdu bilmiyorum çünkü Watsons'da daha sabahleyin her biri 12.90 TL idi.. Sanırım ambalaj değişikliği olmuş, ondan ellerindeki eskileri satıyorlar.


Pompalı şişede olan ise serummuş ki, kendisi hakkında hiçbir fikrim yok, kullanıp göreceğim, yorumlarımı yazarım.

Fa deo spreyler de kolonya hediyeli 4,95 TL idi, ihtiyacım olmamasına rağmen, nasılsa kullanılıyor diye aldım

Pantene maskeleri kullananınız var mı?

ben kullandıktan sonra tek tek yorumlayıp, daha detaylı fotoğraflarını çekeceğim:)

3 yorum:

  1. pantene saç maskesinin bu kadar ucuz olmasına çok şaşırdım,çünkü ben daha yeni yeşil kapaklı olanı 9.90 a aldım.Hatta son aldıklarım etikentinde resmi var,daha üç defa kullandım,beğendim,zamanla yorumum değişirmi bilmiyorum ama saçımı yumuşacık yaptı.O fiyata bende bulsam daha fazla stoklardım:)

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Busesinem,
    ben de Watsons'da 12.90a gördüm, şaşırdım sonra farkettim ki, onların ismi aynı ama ambalajı farklı. Çıtkapaklı onlar, benim aldıklarım kavanoz şeklinde. Ama ambalaj boyutu aynı. Yani sanırım ambalajları değiştiğinden bunları ellerinde kaldığı için ucuza satıyorlar. Ben de yarın kullanacağım, beğenirsem birkaç tane daha alabilirim, çünkü saçım uzun ve maskeleri krem niyetine hergün kullanıyorum:)

    YanıtlaSil