29 Mayıs 2010 Cumartesi

ÇOK ÖZLEDİM

Kendimi 24 senelik hayatımda, ilk kez bu kadar yalnız hissediyorum. Canım sevgilim askerde, beni günde 4 bazen 5 kez arıyor ve ben yine de ağlamadan zırlamadan duramıyorum, yapayalnız hissediyorum kendimi.. Odama giremiyorum. Duvarlar üstüme geliyor şu anda. Eve girmek istemiyorum. Kendimi sokaklara atıyorum, dışarı çıktığımızda arkadaşlarıma yalvarıyorum eve girmeyelim diye..suratım asık. babam sürekli neyin var diyor.. annem halime üzülüyor.. ben sürekli ağlıyorum, şu anda ağladığım gibi.. sorunum kötü bir yere çıkmış olması değil, aksine, çok çok iyi bir yerde, bela mı arıyorum acaba, şükretmek yerine böyle ağlayıp zırlayarak?


Hayır, her dakika, şükrediyorum , iyi bir yerde olduğundan içim rahat ama çok özlüyorum onu. Uykudan uyanınca elim hep telefona gidiyor, hep aramak istiyorum, sonra ayılıyorum, hatırlıyorum askerde olduğunu..


En çok da uyumadan önce onunla konuşamamak koyuyor..Sesini duymadan uykuya dalamıyorum. Telefon açık, onun nefesini duyarak uykuya daldığım geceleri özlüyorum... Daha da 15 ay özleyeceğim..


Bugün "seninle uzun uzun sohbet etmeyi özledim aşkım" dedi. Ben de çok özledim, uzun uzun birşeyler anlatmayı ona, onu dinlemeyi.. Bir de sürekli "geçecek bu günler sevgilim" diyor.. Kendini çok iyi hissettiğinden değil, ben üzülmeyeyim diye..


Düşünüyorum da, o orada daha yalnız değil mi benden? Ne hakkım var bu kadar ağlamaya üzülmeye? O daha yalnız, daha zorluk içinde değil mi benden? Ama olmuyor işte, zorluğu çeken o, ağlayan ben.. Ne kadar zayıfım!


Nefret ediyorum kendimden şu an ve yine ağlıyorum.

4 yorum:

  1. Canım benim...kıyamam sana.
    Çünkü o kadar iyi anlıyorum ki seni...
    Bizim 13 ayımız geride kaldı. 2 ay var kavuşmaya...
    ilk zamanlar göz yaşı kirpiğinde durur insanın.
    herşeyden bir bahane bulur ağlarsın.
    evde duramazsın, dışarda yine onu özlersin...
    ama zaman geçiyor Bubble! Özlemeye alışıyorsun...
    İlk zamanlar, 'iyi geceler' mesajı atmak için telefona saldırırdım, sonra da gerçekle yüzleşince gecenin yarısında ağlardım.
    Acemilikten sonra Edirne'ye düştü, şansımıza ben İstanbuldan her hafta gibi gidiyorum, ve yedik böylece koca askerliği...
    Siz de öyle yeneceksiniz bu süreci, zor zamanlar ama beraberliğiniz için belki de şans. özlemenin de güzel bir duygu olduğunu farkediyor insan...
    Sevgiler tatlım!

    YanıtlaSil
  2. ay cnm ne güzel ya, 13 ay geçse .. hayal gibi geliyor. daha 1 hafta geçti. bugün işyerinde herkes 1 hafta geçti bile bak birşey kalmadı diyor, dalga geçiyorlar gibi hissettim kızdım falan. iyice alıngan oldum zaten.sürekli ağlıyorum dediğin gibi, bahaneye bakıyorum ağlamak için..off.

    YanıtlaSil
  3. Benimle aynı duyguları yaşayan birini okumak bile ağlatıyor beni.. Bizimde bugün tam 1 haftamız doldu.. Zaman bir tek bize mi geçmiyor? 1 hafta 1 asır gibi geldi.. mecburi ayrılık özlemimizi acı kılan sanırım.. biz çok fazla konuşamıyoruz ama genede gittiği yer rahat böylece benimde içim rahat ama onsuz güne başlamaya ve günü bitirmeye alışamıyorum .. Dışarı çıktıgımda telefonuna sürekli mesaj atıyorum, evdeykende mail atıyorum (günlük gibi) Her ne kadar özlemimi anlatıcak kelimeler bulamasamda, bol özlem mesajı içerikli sözler yazıyorum.. bu bir aşk için zor ve gururlu bir sınav.. Allah sabır versin bize..

    Sevgilerimle.. Nazlı

    YanıtlaSil
  4. MERHaba blogunu ilk defa ziyaret ediyorum. brnim sevgilimde 1 aylık berbaerken askere gitti 15 ay. ve siirt pervaride yaptı.o kadar ii anlıyorumki okurken yasadım yazdıklarını.sadece nasıl gectiğini anlamıcaksın bile demek istedim.birde aslında cok özel zamanlar olucak o 15 ay.ne zaman konusmak istersen blogum :pinarsshopping.blogspot.com

    YanıtlaSil